boligindretning Børneværelser Hjem Mine piger Neel

Forandringer hos Neel :-)

28. juni 2018

Som I læste for et par dage siden, i indlægget her, så er jeg mentalt forstyrret på den kreative hjernehalvdel…. Jeg har virkelig brug for forandringer i hele huset, og det glæder mig virkelig at læse, at I er mange der ude, der rammer den her mur fra tid til anden. Altså det glæder mig ikke, at I har det ligesom mig, men det glæder mig, at jeg alligevel ikke er så skør, som nogen måske ville antage…. Eller at jeg i hvert fald ikke er alene om det.

Sarah, min søde veninde fra General Store beskrev det ganske godt, hun skrev ” For nogen er indretning bare noget, der skal overståes, mens det for andre er en lidenskab der giver livskvalitet, som enhver anden interesse. Man udvikler sig jo også hele tiden som menneske, og jeg synes det er fantastisk, at ens hjem afspejler ‘en lidt, ift. hvor man er i sit liv.”

Jeg var simpelthen nødt til at gengive hendes ord, for jeg synes det var SÅ rammende og rigtige.

Nå, men siden hen, har jeg alligevel fået støvet mig ind på en retning for 1. salen. Altså for pigernes værelser, og med få forandringer, så har jeg ramt et helt andet udtryk end det der var der før, og jeg kan mærke, at lige nu, så føles det her helt rigtigt….. Merles værelse er også godt på vej, der er jeg bare lige afhængig af noget post og noget afhentning af møbler, så det kan jeg først vise frem en gang i næste uge, men jeg synes det blir SÅ GODT….

Begge piger er heldigvis pænt happy og tilfreds med det hele, hvilket gør selve processen glædelig for mig…. Jeg viser dem bare hvad jeg tænker, og så siger de wauw….. Særligt Merle, hun går ret meget op i det, og synes heldigvis ofte om det samme som mig 🙂

Nå, men her kommer i hvert fald nogle billeder fra Neel, i hvert fald i den side hvor jeg har lavet om 🙂

I virkeligheden er det bare en kommode der byttet ud med en reol, og et par røde stole, der er skiftet…. Men de to ting, som begge er fundet billigt brugt. Kommode på DBA og stole i Butik Artefakt, gør alverdens til forskel. Billedet over kommoden var en del af billedvæggen i stuen, men nu hænger det altså her, og gør sig RET GODT 🙂 På kommoden står et par af de kasser jeg igår viste frem på Instagram, de er fra Studio Minishop, og kan købes lige HER. De er mega mega fine, i ALLE farver :-).

 • Reply
  Jasmin
  28. juni 2018 at 14:36

  Jag förstår precis vad du menar… Vad fint det blev! <3 Jag inspireras så mycket av dig och din glädje i inredningen, att förändra efter humör och lust. Har tipsat om dig på min blogg 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   28. juni 2018 at 21:58

   tusind tak for de søde ord, og deling på din blog. Det glæder mig rigtig meget 🙂

   Smuk aften til dig

 • Reply
  Sophie Sukhi
  3. juli 2018 at 20:42

  Det er så fint altså 🙂 Så dejligt at blive inspireret, jeg synes simpelthen det er sådan et hyggeligt værelse!

  • Reply
   Mortilmernee
   4. juli 2018 at 8:31

   tusind tak, det synes Neel heldigvis også 🙂

 • Reply
  snullemor
  7. juli 2018 at 0:06

  Hej Louise
  Kan man ikke bladre i din blog?
  Jeg kan ikke finde ud af det og må hele tiden tilbage til forsiden ; )
  Måske er det bare mig der ikke kan få øje på det….?
  : )

  • Reply
   Mortilmernee
   9. juli 2018 at 13:48

   Hej Jette

   Jo du kan blade nederst til højre på forsiden :-9 🙂

 • Reply
  Anna Rex
  14. juli 2018 at 9:54

  Hej Louise
  Den fine plakat, der hænger over kommoden, hvor er den købt?
  Dbh
  Anna

  • Reply
   Mortilmernee
   15. juli 2018 at 12:07

   Den er købt hos vintage cph på instagram :-9

 • Reply
  Natalia
  8. juni 2020 at 7:19

  Det ser så fint id! ? hvor har du købt skrivebord og kommoden under det? Tak ?

  • Reply
   Mernee
   8. juni 2020 at 19:16

   tak, skrivebordet havde vi selv lavet den gang, det kan du finde hvis du gopler linoleums skrivebord mernee, kommoden/skuffemodulet under er fra trævarefabrikernes udsalg :-9

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar