boligindretning Børneværelser forandringer Hjem Inspiration steder jeg anbefaler

Merles værelse efter lille makeover :-)

9. juli 2018

Indeholder reklame for Roomstore

Idag vil jeg vise jer Merles værelse efter hendes forvandling…. Vi har ventet på posten, og hendes stol i hjørnet som kom idag, så derfor ville jeg ikke vise det helt endnu. Og så havde jeg jo også lige en stue jeg synes I skulle se 🙂

Hos Merle har vi gjort nogenlunde det samme som hos Neel, vi har fjernet den røde reol, solgt de røde stole og så har jeg fundet endnu en smuk gammel kommode. Denne er bare i den skønneste mørk blå farve, og passer så lækkert ind til hende.

I loftet har vi hængt Tom Dixons lille udgave af Melt lampen, som giver det mest eventyrlige og spændende lys. Før hang der en lampe der ikke gav ret meget lys, den her er meget bedre, og så er den bare vildt lækker på samme tid. Roomstore er distributør af Tom Dixon her i Danmark, og hvis man bliver forelsket i den ligesom mig, så kan den købes hos Lampemesteren lige HER.

Hendes rebstige er væk, den var hun blevet træt af, hun savnede gulvplads fordi hun ofte har mange veninde med hjem, og så står de på hænder. Også derfor vi har fundet en let stol til hjørnet, en der kan flyttes, så der kan komme fri væg til at øve sig op af 🙂 Og så er de ofte, som jeg nævnte mange piger på værelset. Hun har derfor manglet en ekstra go siddeplads der inde, jeg synes den stol vi har fundet er helt perfekt. Det er savstolen fra Skovshoved, den er ligeledes fundet på DBA.

Over skrivebordet har jeg fundet en gammel uten silo vægopbevaring fra Vitra. Den er Merle vanvittig glad for, og Neel ville så så gerne have sådan en også. Det resulterede i, at jeg satte jagten ind på en mere, og da jeg fandt den, så måtte vi liiige rokerer lidt rundt hos Neel igen. Hun har jo altid haft skrivebord under vinduet, men det har vi så lavet om på nu, det kan jeg vise jer en af de næste par dage 🙂 Men det blev altså også ret godt 🙂

Ellers arbejder jeg stadig lidt på underetagen, spisestuen er næste step…. Der er jeg ikke helt fast på løsningen endnu, så det er ikke sikkert jeg når det før ferien. Men 2 børneværelser og en stue på et par uger, det er vel også helt okay….

Glæder mig til at høre hvad I synes om Merles nye værelse.

 • Reply
  Kirstine
  9. juli 2018 at 18:58

  Jeg er VILD med kommoden?

  • Reply
   Mortilmernee
   9. juli 2018 at 20:20

   det er også mit favoritmøbel…. Ku næsten godt finde på at nuppe den selv 🙂

 • Reply
  Cecilie
  9. juli 2018 at 21:08

  Kan du ikke fortælle h or tapetet er fra?
  Den er SÅ flot!

  • Reply
   Mortilmernee
   10. juli 2018 at 11:13

   jo det kan jeg sagtens, det er fra studiominishop :-9

 • Reply
  Katrine
  12. juli 2018 at 20:09

  Så fint et værelse. Hvor er tapetet, og skufferne under skrivebordet fra?

  • Reply
   Mortilmernee
   13. juli 2018 at 17:59

   tusind tak. tapetet er fra studiominishop, og skufferne er fra trævarefabrikernes udsalg 🙂

 • Reply
  Naomi
  16. juli 2018 at 22:59

  Hej, hvor ser det fint ud:) Hvor er de brune træ vægkabe fra?

  • Reply
   Mortilmernee
   17. juli 2018 at 14:25

   De er fra Ikea :-9

 • Reply
  Sophie Sukhi
  23. juli 2018 at 22:38

  Wow hold nu op hvor er det flot! Jeg er helt vild med tapetet og den blå kommode. Dejligt at få noget anderledes inspiration 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   2. august 2018 at 10:21

   Tusind tak, vi er også rigtig glade for det 🙂 Og særligt Merle

 • Reply
  Sofie
  26. august 2018 at 0:55

  Hej!
  Hvor mon tæppet er fra?

  • Reply
   Mortilmernee
   26. august 2018 at 17:01

   tæppet er fra eden outcast berber

 • Reply
  Maria
  2. september 2018 at 20:35

  Fedt lampe! Den ville min søn elske. Hvor er den fra?

  • Reply
   Mortilmernee
   2. september 2018 at 21:30

   den er fra tom Dixon, så fin ja 🙂 der er link i indlægget mener jeg bestemt 🙂

 • Reply
  Lise
  13. november 2018 at 22:32

  Hej
  Så fint et værelse. Hvor mon stolen i kanvas er fra?

  • Reply
   Mortilmernee
   14. november 2018 at 14:51

   tusind tak, den har jeg købt i ide møbler :-9

   • Reply
    Mortilmernee
    14. november 2018 at 14:51

    Nej undskyld, den er købt på dba :-9

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar