familie ferie haven Ikke-kategoriseret MIG mortilmernee.dk tanker

FERIE….. YES….. ENDELIG

17. juli 2018

Endelig er vi samlet alle 4 under feriens rammer….. Og hvor er det bare dejligt, igår var første sådan rigtige feriedag, hvor alle kunne ligge længe under dynen og ikke lave dagens gode gerning…. Gud hvor er det dejligt, vejret udenfor opfører sig som om man befinder sig 1400 km syd for Danmarks grænser, der bades i haven til den store guldmedalje, vi har fundet ud af, at en airtrack også kan bruges til verdens bedste glidebane …. ha ha…. Vinduer og døre står åbne indtil man går i seng, og man vågner alt for varm under dynen…. Men jeg nyder det, jeg kommer ikke til at brokke mig over varmen en eneste gang….

Jo måske en ting går mig lidt på, der er mange dyr der lider under det, de er tørstige, særligt pindsvinene her i landet dør af tørst, jeg stiller vand ud hver eneste dag, jeg ved faktisk ikke om vi har et i haven i år, men jeg stiller vand ud, og det er væk om morgenen, så nogen drikker det i hvert fald.

Mine planter har jeg forsøgt at holde liv i længe, men efterhånden har jeg givet lidt op, de mangler simpelthen lidt vand fra oven og et par dage hvor de ikke bliver brændt af….

Lavendlerne er næsten de eneste der ikke ser ud til at lide nød overhovedet…. Høst anemonerne er sprunget ud før tid, dem passer jeg lidt på og vander, men ellers, så er der ikke så meget jeg efterhånden gider prøve redde…. Jeg satser på det bare kommer igen næste år.

Lige om lidt pakker vi også bilen og suser syd på….. vores venner flytter ind og passer vores hamstre og Totte…. og de små pindsvin naturligvis…. Det er dejligt, så ved man at de også har det godt, mens vi selv trækker stikket.

Turen i år er spækket med spændende oplevelser og nye steder. Vi starter i Schweiz et par dage, suser videre til Napoli en uge og slutter med nogle dage i Toscana….. Igen bliver det helt nye steder der skal oplevelse, naturligvis med masser af plads til at bade og slappe af…. Og når ja, så har jeg også lige fødselsdag undervejs, som vi skal fejre 🙂

Jeg vender retur på bloggen så snart vi rammer DK igen, men imellemtiden må I “nøjes” med instagram, hvor jeg som altid deler vores dejlige ferie oplevelser undervejs, hvis I har lyst til at følge med, så kan I gøre det lige HER.

Jeg håber I allesammen nyder jeres sommer, jeres ferie, stunder med familien og dem I har kær….. Husk de små pindsvin hjemme i haverne…..

Og så ses vi igen lige om lidt 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar