Ambassadørskab Hjem Ikke-kategoriseret MIG mortilmernee.dk sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler tanker

Hjemme i min egen seng….. JA TAK…..

2. august 2018

Sponsoreret af Sengespecialisten 

Jeg kan næsten ikke få søvn ud af øjnene, jeg har sovet SÅ SÅ godt…..

Vi er hjemme fra ferien, som har været helt fantastisk, men jøsses hvor har jeg altså ikke sovet godt. Jeg ved ikke om det er noget med alderen, at man ikke bare knalder brikker hvor som helst, og vågner veludhvilet og rynkefri lige gyldig om man har sovet i sin egen seng, eller om man har sovet i en hotel seng eller hvor som helst….

Jeg husker på min rejse med rygsæk…. for 20 år siden, der sov jeg nogen gange i en mini VAN, uden nakkestøtte, med hovedet dinglende fra side til side, mens min veninde og jeg blev fragtet fra en destinataion til en anden  ude i østen. Turene kunne tage over 16 timer, og når vi kom frem, så var vi alligevel friske og udvilede og klar til at se noget nyt.

Efter at have kørt 5500 km på 14 dage, have haft 3 nætter i bilen, og 11 nætter på 3 forskellige hoteller, så må jeg sige, at jeg virkelig længtes efter min egen seng, til at ligge mig ned på min dejlig bløde madras     ( set i forhold til dem vi har ligget på ) og til at sove en hel nat uden at vågne øm og forstyrret….

Sådan en nat har jeg haft i nat, jeg har sovet uafbrugt i 10 timer, og jeg tror egentlig godt jeg kunne ha taget et par stykker mere. Men vi har stadig ferie, og vi vil også gerne have lidt ud af de sidste dage sammen.

Som jeg fortalte jer for ca et halvt år siden, så fik vi ny seng. En drøm kaldet Dunlopillo Balance elevation, og jeg må bare fortsat konstatere, at jeg sover virkelig godt. Det gør vi begge to.

Elevations funtkionen, som man først følte lidt hospitalsagtigt…. Bruger vi begge dagligt, om aftenen når vi skal læse eller se tv…. jeg går faktisk tidligt i seng, bare for at ligge der, og se et eller andet på fjerneren eller bare læse…. Jeg elsker den seng. Vi bruger det også om morgenen, i weekenden vel og mærke, når vi også bare ligger og læser eller ser tv…. jeg bruger det særligt når jeg er snottet, og hoster. Den lidt mere siddende tilstand gør det rigtig godt for mig når jeg har det sådan, det har jeg også skrevet meget mere om i indlægget HER. Og her til morgen, hvor jeg nærmest følte mig som prinsessen på ærten, efter min første nat hjemme…. Kørte den lidt op i sidde position, tog mig en skål morgenmad med i sengen, og så lidt savnet dansk tv…. ( man får lidt nok at italiens synkroniseret tv til sidst… ha ha ).

Sengespecialisten har stadig rabat på vores seng…. Så hvis man går i overvejelse om ny seng, så kan jeg kun på det varmeste anbefale den vi har, som er denne, og den er nedsat i øjeblikket. Men ellers tag et kig på Dunlopillos andre senge lige HER. Tag evt ud til Sengespecialisten, prøv at lig i et par stykker af dem, jeg lover jer, I får verdens bedste og kyndige vejledning til en ny seng. Det er ikke en beslutning man skal tage forhastet, den er vigtig, da vi bruger så stor en del af vores tid i vores seng.

Og nu vil jeg snart krybe under dynen igen…. Og nyde at jeg er hjemme i min egen seng 🙂 Det at sove godt, det gør virkelig noget for ens overskud.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar