boligindretning forandringer Hjem mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Golden news i stuen….

7. august 2018

Annonce for Roomstore

Yes… Fragtmanden havde hørt mine bønder, og mit elskede og ventede sofabord arriverede idag…. Jeg har ventet på det siden vi tog på ferie…. og har sådan set bare rumsteret rundt om det i evigheder… Jeg har elsket elsket vores gamle sæbehandlede egetræsbord, men jeg har længe vidst, at når der dukkede noget op, hvor mit hjerte slog et ekstra slag, så ville jeg skifte det. Ikke fordi jeg ikke ku li det, men fordi mit indre bare stor trives i forandring.

Nogle møbler har vi dog haft længe (altså længe i min optik), og det har betydet, at jeg har været rigtig glad for dem, og fordi de bare har fungeret, og nogen, har haft forholdsvis kort levetid. Vores gamle sofabord, er et af de møbler, der har levet aller længst i stueetagen, men nu er det altså rykket videre til et nyt smukt hjem, og jeg har idag sagt velkommen til en gylden nyhed, med messing fod og spejlreflekteret bronzebordplade. WAUW….. Da jeg for nogle måneder siden startede proces nyt look, der var jeg lidt usikker på hvad retning jeg skulle tage, men jeg må bare sige, jeg havde aldrig forestillet mig, at det skulle ende sådan her, jeg er mere end positiv overrasket over hvad retning det hele endte med at tage…. Nu mangler jeg så bare lidt i køkken/alrum som stadig rumsterer i mig…. Men det tager vi en anden dag. Nu vil jeg nyde den skinnende skønhed her midt i stuen.

Roomstore Nordic er distributører af Tom Dixon her i Danmark, det nævnte jeg også for nylig, da Merle fik sin nye smukke lampe på sit værelse.  Tom Dixon er nemlig også designeren bag sofabordet her, som i mine øjne er noget nær det smukkeste jeg længe har set….. Messing bølgen er IKKE ovre i mit hjem, tvært imod, så tror jeg først den sådan rigtigt er ved at få tag i mig…. I hvert fald i mix med andre materialer, det kan jeg virkelig godt li….

Roomstore beskriver sig selv således :

Roomstore er en designdistributør, vi finder, dyrker og sælger produkter i kategorier som belysning, møbler og accesories.

Som engro-virksomhed fungerer vi først og fremmest som samarbejdspartner for forhandlere, arkitekter og andre professionelle indkøbere. Men vi står også gerne til rådighed for fx stylister, medier og first movers inden for designindustrien. Vores ekspertise og tætte relation til en række etablerede designbrands er efterspurgt, når der skal indrettes fra hoteller, restauranter og arbejdspladser til private hjem.

Kald os overfladiske æstetikkere, hysteriske funktionalister eller entreprepenante købmænd. Vi er skyldige i alle anklager, og vi mener, at eksklusivitet slår mainstream. For os er kvalitet aldrig et spørgsmål om form eller funktion, men altid om begge dele.

Hvis man er i tvivl om hvor Tom Dixon eller andre af deres fantastiske designs kan erhverves i sin nærhed, så er man altid velkommen til at ringe til Roomstore på 35 43 02 01.

 • Reply
  Thérese
  7. august 2018 at 18:46

  Vart kommer den fina postern ”les lalanne” ifrån? 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   7. august 2018 at 20:13

   den er købt hos Bendtsen 🙂

 • Reply
  Sophie Sukhi
  9. august 2018 at 10:14

  Det er så fint det sofabord:) Synes det passer rigtig godt ind i stilen:)

  • Reply
   Mortilmernee
   9. august 2018 at 17:11

   Tusind tak, jeg er også virkelig glad for det i udtrykket 🙂

 • Reply
  Rie
  19. juli 2020 at 12:48

  Smuk farve på væggen i stuen, hvad er det for en?

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar