Hjem Ikke-kategoriseret Kreativt Merle Mine piger mortilmernee.dk Neel sponsorerede indlæg

Portrættegninger med SmartSketcher…. SMART…..

15. august 2018

Annonce for SmartSketcher

Her i huset har pigerne leget med SmartSketcher den sidste uges tid, har I hørt om den??? Det er altså et sjovt stykke legetøj. Neel fik noget lign i julegave, men det var ærlig talt noget skrammel, den her derimod det er meget bedre, det fungerer. Og det kan man mærke allerede når man får den pakket ud og trykket på knapperne.

Den er nem at sætte igang, man downloader appen Smart Sketcher Projector og sørger for at bluetooth er tændt. Så følger man ellers instruksen i appen, og efter ganske kort tid er man kørende. Man har mulighed for at lave flere profiler, hvis man som os, har flere børn i huset.

Det man rent praktisk kan med Smart Sketcher er, at den projekterer billeder direkte fra din telefon/Ipad og så ned på et stykke papir, så man kan tegne efter den.

Det som pigerne har været mest optaget af har været at lave portrætter af hinanden, men man kan naturligvis kaste sig over hvad som helst. det gør lynhurtigt, med det samme du tager billedet og trykker på overfør, så sker processen…. Og er man ikke tilfreds med motivet, så tager man bare om igen og igen. Det er faktisk ret sjovt, Jesper og jeg har også kastet sig over det…. Det har vi fået meget sjov ud af…. Er i klar over, hvor svært det faktisk er, at tegne folk med åben mund…. 🙂 Altså nogen der griner højt…

Pigerne der imod, de er ret skrappe til at tegne i forvejen, de har efterhånden fået nogle ret flotte værker ud af det… Billederne her fra, er fra en af de første dage, hvor de kastede over portrætterne af hinanden :-). Den giver altså børn mulighed for at lave lidt mere avancerede tegninger end normalt, og så hjælper den med at træne motorikken.

SmartSketcher kan erhverves i i Toys’R’us via linket HER, jeg synes altså I skulle tjekken den ud 🙂 Og så kan jeg også tilføje, at SmartSketcher lige har vundet Art&Crafts prisen 2018 i kategorien Legetøj

Denne lille video viser ret godt, hvor let den er at håndtere, og hvad det er man kan med den, både med farver og sort/hvid :-)….  Jeg er faktisk ret imponeret…. Den slags teknik fandtes godt nok ikke da jeg var barn. Jeg stod med pergament papir op mod ruden, af det billede jeg gerne ville prøve tegne af, og måtte enten tape det fast, eller få krampe i armene op til flere gange hvis ikke lige tape var tilladt…. Man må sige, at udviklingen idag, den følger med 🙂

 • Reply
  Lena
  8. december 2018 at 18:29

  Lækkert! Godt med en anbefaling, da jeg syntes at den lignede noget skrammel da jeg så den på nettet fornøden. Jeg er dog lidt nysgerrig på hvilken det var havde inden, og som ikke var god?? Så man undgår den 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   9. december 2018 at 14:51

   Kære Lena

   Åh det kan jeg simpelthen ikke huske, men den kørte i alle reklamer til jul sidste år, og det var ikke pengene værd. Den blev aldrig brugt. Den her er noget sjovere og meget bedre i funktion 🙂

 • Reply
  Julie Holst-Reinwald
  27. december 2018 at 20:25

  Min datter har fået en men vi kan ikke rigtig komme igang selvom vi har app’en. Den siger den mangler et SD kort?

  • Reply
   Mortilmernee
   29. december 2018 at 10:38

   Det kan jeg desværre ikke hjælpe dig med, men prøv at få hjælp hvor I har købt den. 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar