mortilmernee.dk sponsorerede indlæg

Her er mit arbejde…. Og hey, jeg har en ret skøn kollega, har du?

27. august 2018

Annonce for HK

Jeg bliver ofte spurgt, hvor det egentlig er, at min lille administrative stilling foregår, hvad det er jeg laver osv…. Jeg har som udgangspunkt altid slået det lidt hen, og sagt, at det er en lille gren af Vejle Kommune. Men sandheden er egentlig en lidt anden. Jeg arbejder nemlig hos Netværklokomotivet. Hvad i alverden er det, tænker du sikker nu, og tro mig, det gjorde jeg også for 4 år siden da jeg startede der… Men jeg er heldigvis blevet klogere.

Netværkslokomotivet har et stort mål i livet, og det er at udbrede kendskabet til, at der i alle virksomheder er medarbejdere, der har læse-, stave- og regnevanskeligheder, og at det i høj grad kan betale sig, at gøre noget for at hjælpe dem. Det er det mine kollegaer beskæftiger sig med 24/7, de har hjertet med i det her, og jeg er dybt imponeret. Min position er ganske lille, jeg er “bare” en lille blæksprutte i baggrunden, der primært beskæftiger sig med alle de udlejnings- Pc’ere og Ipads som vi tilbyder til de skoler og virksomheder som vi samarbejder med…. Netværkslokomotivet er forankret i Vejle Kommune, derfor er det ofte nemmere for mig at sige, det er der jeg er 🙂

Som udgangspunkt handler det her indlæg slet ikke om hvad Netværkslokomotivet laver, ej heller egentlig hvad jeg laver…. Det handler faktisk om, at råbe højt når man har en god kollega.

HK kører nemlig fra d. 27 august til d. 28 september, en kampagne de kalder KollegaKampagnen. Det går simpelthen ud på, at man kan kåre Danmarks bedste kollega.

Se det synes jeg er et godt initiativ. Det er nemlig sådan, at gode kollegaer topper listen over faktorer, der har betydning for trivslen på jobbet. Selvfølgelig er løn, en god chef og spændende opgaver også vigtige faktorer. Men kollegaerne spiller bare en ret vigtig rolle for, hvor stor glæden er for at møde ind i hverdagen.

Nu har jeg ikke et job, hvor jeg møder ind 37 timer om ugen, jeg er der kun 11 timer om ugen, og ellers befinder mine blogger kollegaer sig rundt omkring i hele landet. Dem har jeg lidt svært ved at kåre, men i mit andet job har jeg en kollega, som jeg værdsætter særlig højt. Hun er ældre end mig, men det har ingen betydning, vi har bare sådan en god kemi, vi deler den samme store passion for rejser, og vi taler også om ting, der nogle gange gør ondt inden i. Min kollega er tæt på samme alder som min mor, måske også derfor, at hun til tider nærer en særlig bekymring. Nogen gange når jeg irriteres over, at mine forældre er særligt “krævende” i forhold til at vide, om vi nu er kommet sikkert frem, så kan min kære kollega på en eller anden måde få mig til at forstå….. Vi kan snakke om alle de steder i verden vi gerne vil besøge, hun har stort set været hele verden rundt, og jeg har virkelig brugt mange af hendes gode fifs når vi har bevæget os rundt i verden….. Og så er hun altid så go til at spørge, når hun kan se, at der måske er noget der trykker…. I det hele taget, så værdsætter jeg hende ret højt….

Formålet med hele den her kampagne er, at HK gerne vil styrke kollegaskabet på arbejdspladsen, og med kåringen af Danmarks bedste kollega, vil HK hædre de kollegaer, der gør en særlig indsats ved at være en rigtig god kollega.

Har du også sådan en kollega, en du er særligt glad for, en der gør, at du synes det er ekstra dejligt at møde ind på jobbet, en der får dig til at grine, og som du føler lidt særligt for? Så synes jeg at du skal gå ind på HK, og kåre din kollega.

En god kollega kan skitseres på mange måder, en der er hjælpsom og god til at yde støtte og sparring. Hvor man ikke går forgæves med spørgsmål, så man kan komme videre med sine opgaver. En der er til at stole på, en der er god til feedback og konstruktiv tilbagemelding. En der har god situationsfornemmelse. En der er engageret i sine omgivelser og bevidst om hvad der rør sig på arbejdspladsen. En der udviser respekt og hjælper til at samarbejdet fungerer godt på arbejdspladsen.

Der er mange forskellige evner din gode kollega kan have, jeg er sikker på du har sådan ‘en.

Til oktober findes der 10 finalister, som sammen med den kollega der har nomineret dem, bliver inviteret til København d. 13 november, hvor kåringen finder sted i Cirkusbygningen, samtidig med kåringen af Danmarks bedste arbejdspladser.

Man behøver ikke være medlem af HK for at kåre sin kollega, alle har mulighed for det, så der er ingen hindring…. Skynd dig ind og kår din yndlingskollega.

DU KAN KÅRE DIN KOLLEGA LIGE

HER

Jeg har i hvert fald kåret min….. Og her er så lidt billeder af min arbejdsplads…. Lige den her dag var den tom for kollegaer, men sådan er hverdagen heldigvis ikke altid.

 • Reply
  Sophie Sukhi
  1. september 2018 at 21:43

  Det lyder som en rigtig god ide og godt initiativ! 🙂 Tak for en fin post.

 • Reply
  Sophie Sukhi
  1. september 2018 at 21:45

  Sikke en god ide og godt initiativ!:) Tak for en fin post.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar