Blomster Fotografi haven Hverdag Ikke-kategoriseret tanker

Update på forældre intra, og husudlejning….

29. august 2018

Onsdag…. aaahhhh jeg elsker onsdag, den føles sådan både lidt weekend agtigt, og så alligevel ikke, for det er så nu jeg skal tage fat om de andre arbejdsopgaver, jeg ikke når mandag og tirsdag.

Idag vil jeg starte med at følge op på mit indlæg fra i søndags, hvor jeg ytrede mig om forældre intra. Først lad mig sige, at jeg er virkelig glad for, at der var så mange, der gad sende mig deres mening og holdning til det. Det synes jeg er så fedt, det er det der gør, at man gider tage emner op, af den slags, fordi man så får folk i tale, og har mulighed for at diskutere diverse emner.

Jeg var også godt klar over, at vandene sikkert ville blive delt i to…. Forældre intra kører for det første, tydeligvis MEGET forskelligt fra skole til skole, og til jer der synes det kører optimalt, kan jeg også læse, at I får en fin ugebeskrivelse en gang ugentligt, og ellers ikke rigtig noget. Se hvis det var sådan hos mig, så ville det indlæg aldrig være blevet til, så ville jeg også være meget meget tilfreds.

Der hvor det i særdeleshed hopper af for mig, er når der kommer alle de arrangementer op, som på ingen måde er relevant for mig, men som blinker som en ulæst besked, de må simpelthen kunne deles et andet sted. I et måneds nyhedsbrev eller hvad ved jeg. Så er der nogle der skriver, at uni login jo kun er for elever. JA, det har det også kun været her, indtil nu, for nu skal vi forældre åbenbart også have det. Jeg ved endnu ikke helt hvorfor, men det skal vi altså, og det køres ind i løbet af efteråret.

At holde fødselsag i legeland, det deler også vandende…. Og som en skriver, så synes vedkommende det er en glimrende ide, fordi det jo tit er en perfekt løsning, i en travl hverdag med to jobs…. MEN…. her er det så min holdning er, hvis man skruede ned, på ALT det andet som man forventer vi som familie skal deltage i som er “skolerelateret” så kunne det jo godt være, at man faktisk synes, det var hyggeligt, at holde et arrangement hjemme, så børnene kunne se hvordan hinanden bor osv.

Vi folk er forskellige, og vi ser meget forskelligt på det, nogle kan overskue mere end andre osv osv. Jeg er ikke en af dem, der sådan vælter i overskud, men jeg er heller ikke helt nedlagt og i underskud…. Så der hvor jeg ville hen var, at når vi, med to helt almindelige beskæftigelser, føler os presset, så tør jeg egentlig slet ikke tænke på, hvordan det så er, for dem som måske har  endnu mindre overskud….

Jeg er med på, at man som lærer synes det er forstyrrende, når elever mangler diverse ting og sager i forhold til undervisningen. MEN…. jeg er bare nødt til at sige, i min skolegang, hvor forældre intra IKKE fandtes, der mindes jeg aldrig, at mine forældre følte sig pressede og forstyrrede, ej heller tror jeg lærerne synes vi manglede alt muligt i undervisningen, fordi vi børn, ganske enkelt, var mere bevist om at overlevere beskeder. Det er børn IKKE idag, fordi de er så vandt til, at forældrene husker for dem. Og det er det, jeg gerne vil prøve lave lidt om på!!!!

……..

Nå, det var lidt svar på alle de kommentarer der var, og også ros til jer, mine søde læsere, fordi I gad dele jeres meninger… FEDT!!!

I de sidste par dage har jeg også modtaget spørgsmål på, hvorfor vi ikke har været hjemme…. Jeg har nemlig været sådan lidt hjemløs, hvis man kan kalde det det.

Vores hus har været lejet ud de sidste par dage, så vi har ikke selv haft adgang til at være der fra ca. 8.00-17.00 mandag og tirsdag. Derfor, har jeg ikke rigtig kunnet være så aktiv på hjemmefronten. I natten fra mandag til tirsdag, havde vi derfor diverse udstyr stående til dagen efter.

Det er en spøjs følelse, at komme hjem, når der har været andre i huset hele dagen. Jer der er vandt til at leje ud til fx airbnb, I ved nok hvad jeg mener, måske er I også vandt til det… Nu har vi prøvet det et par gange, så jeg ved selvfølgelig også hvad jeg kommer hjem til…. Og om ca. 4 uger, så rykker der et hold ind igen.

Men det er en lidt sjov følelse, at der har været så mange mennesker, kamerafolk, fotografer, familier med deres børn, spist at vores service og flyttet rundt på alt, uden man selv har været involveret….

Samtidig klapper jeg mig selv lidt på skulderen og tænker, at det selvfølgelig er fordi, at vi har fået opbygget nogle rammer, som fungerer på andre platforme, end bare mine små sædvanlige firkanter på instagram og her på bloggen. Det synes jeg er ret fedt. Og naturligvis også derfor, at vi fortsat siger ja til den her slags opgaver 🙂

Jeg kan ikke fortælle jer hvem der er her, det er en del af vores kontrakt, at det holdes fortroligt. Men jeg må naturligvis gerne nævne, at der har været nogen her, og at det er en mulighed, at leje vores hus som location….

Jeg slutter dagens indlæg af med stemningsbilleder fra haven, taget idag, som var lidt grå, omend lun…. Så jeg har trisset lidt rundt derude, plukket lidt ind, af de små rester der stadig er…. Og nydt det våde græs mellem tæerne, som jeg stadig ikke har puttet i sko 🙂

Dejlig aften til jer alle

 

 • Reply
  Stine
  30. august 2018 at 7:59

  Hej.
  Må jeg spørge dig hvor mange kvm jeres have er? Vi kigger på et hus som ikke har en ret stor have. Lige nu er det mest bare en græsplæne, men kunne godt tænke mig at indrette nogle små rum og det ser det ud til at du har gjort så fint i jeres have:-)

  • Reply
   Mortilmernee
   31. august 2018 at 9:57

   Hej Stine

   Uh det kan jeg simpelthen ikke huske, men jeg ved den er ret lille, så det kan sagtens lade sig gøre i hvert fald 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar