boligindretning Hjem Inspiration mortilmernee.dk

Sådan boede jeg for 10 år siden…. Fransk/svensk landstil :-)

2. september 2018

I forlængelse af mit indlæg i fredags, har vi i den her weekend ikke lavet en pind…. Jeg har derfor heller ikke alverdens søndags funderinger at berette…. Jeg vil derfor bruge min sædvanlige “skrive” tradition på at vise jer, hvordan vi boede en gang.

Der er nogle af mine søde følgere, der har opfordret mig til at vise det frem, hver gang jeg nævner, at vi boede fransk/svensk en gang…. Jeg har ledt og ledt efter de originale billeder, men jeg kan simpelthen ikke finde den mail, som jeg fik dem i. Men jeg har det blad, som vores aller første rigtige boligreportage var i, jeg tror ikke bladet findes i dag, det hed Jeanne Darc Living. Men jeg ved det egentlig ikke. Da vi sådan bevægede os væk fra stilen, stoppede jeg med at købe det, og har ikke rigtig set det siden.

Men vi boede i en blanding af svensk og fransk….. Siden har vi boet i virkelig mange stilarter, men over de seneste år, er jeg fundet tilbage til noget af det gamle. Ikke sådan 100% gennemført som den gang, men jeg elsker at mikse det gamle med det nye, det synes jeg kan noget helt særligt.

Når jeg ser de her billeder, så kan jeg ærge mig, at jeg alligevel ikke gemte bare lidt af det, den eneste levn jeg nok har idag, er nogle af cafe au lait skålene. Men jeg nåede desværre at sælge virkelig mange….

Da reportagen blev lavet havde vi også en væg imellem køkken og spisestuen, I vil derfor nok blive lidt forvirrede over, hvor de forskellige billeder er taget. Der er heller ikke den store franske dør – som vi idag har ud til soveværelset – den gang var det den gamle terrassedør ude i siden af rummet, som var vejen der ud. Vinterhaven var heller ikke isoleret og med varme i gulvet, det var “kun” en slags udestue.

Merle er ca 2 måneder gammel, så hendes værelse er, hvor hun sjovt nok, også har idag, og vores soveværelse er i det rum, som Neel har idag….. Der er heller ikke terrassedør ud igennem køkkenet, her på billederne er der køkken hele vejen rundt.

Jeg savner at have så mange vægge og kroge at hygge i, særligt når jeg ser de her billeder, men jeg nyder naturligvis også, det åbne køkken/spiserum vi har idag, fordi vi bruger utrolig mange timer i det rum, og man er altid med i samtalen, lige gyldig hvor man er….

Billederne er taget af magasinet, men jeg håber alligevel, at I kan fornemme stilen….

Jeg synes det er sjovt at se tilbage på…. og tænkte, det måske var sjovt for jer at se det også…..

 • Reply
  Louise
  2. september 2018 at 20:09

  Sjovt med den forandring. Har du en ting/et møbel du har gemt gennem alle dine stil skift? Og hvilket møbel har du haft længst tid i dit hjem?

  • Reply
   Mortilmernee
   2. september 2018 at 22:28

   Ja det er altid sjovt at se tilbage…. Hmmm tænker lige, men nej, jeg tror ikke vi ejer et eneste møbel fra den tid…. Kan i hvert fald ikke lige komme i tanke om det…. Eller jo, der står en kommode på Merles værelse, en lille hvid afskallet en. Den er fra den tid 🙂

 • Reply
  Helle
  3. september 2018 at 8:04

  Sjovt indlæg – kom gerne med flere af dem!
  Det kunne være skægt at se for 5 år siden og 2 og 1, ja et indlæg for hvert år ???

  • Reply
   Mortilmernee
   3. september 2018 at 9:28

   haha.. Ja det skal jeg prøve at finde… Særligt den meget meget pink rice agtige periode er sjov 🙂 Den skal jeg prøve at finde

 • Reply
  Karina Simonsen
  3. september 2018 at 17:07

  Rigtig sjovt at se! Og man tænkte dengang, at det var en “klassisk” stil på en eller anden måde. Og så ligner det nu virkelig noget fra en anden tid (og jeg mener ikke sådan rigtig gammelt, men sådan for ca. 10 år siden. 🙂 )

 • Reply
  Sophie Sukhi
  9. september 2018 at 15:19

  Virkelig sjovt at se 🙂 Tak for deling!

  • Reply
   Mortilmernee
   9. september 2018 at 16:00

   ha ha det var så lidt 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar