Ambassadørskab Børneværelser Hjem Mine piger Playmobil sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Playmobil er som altid fantastisk, vil I se den nye serie ???

5. september 2018

Annonce for Playmobil

Som jeg skrev i søndags, lavede vi tæt på ingenting i weekenden, det var simpelthen så dejligt 🙂 Og tiltrængt…. det heldige for pigerne var, at der i selvsamme weekend, kom nyt legetøj fra Playmobil, pigerne er, som i ved, ambassadører for Playmobil, hvilket vi er mere en stolte over. Jeg overraskes stadig over, hvor ekstremt detaljeret det er blevet – siden jeg var barn. Det ER bare vidunderligt legetøj.

I spørger mig af og til, hvor gamle pigerne var, da de sådan rigtig fik øjnene op for det, og det er lidt svært at svare på, da vi altid har haft det i huset. Jeg har stadig alt mig gamle, og det har været til rådighed for dem, siden de var ganske små, men hvis jeg sådan skal tænke tilbage på, hvornår de rigtigt fik øjnene op for det, så har de nok været 3 og 5 år. Idag er de så 7 og 9, og glæden er lige stor når det lander. Merle er nået en alder, hvor hun ikke som sådan ønsker sig legetøj mere. Hun fylder 10 om en måned, og det kan mærkes på ønskesedlen, at vi ikke helt er der hvor Legetøj står øverst. MEN…. så er det jeg elsker, når der kommer nye kasser fra Playmobil, så glemmer hun fuldstændig omgivelserne, og der leges 100% igennem. I weekenden legede de hele fredag eftermiddag og aften, og hele lørdag formiddag … De havde lavet sådan en krog i stuen hvor det fine Spirit tema fik lov at styre, og her var de hele formiddagen, indtil der var en børnefødselsdag, som Merle skulle til.

Neel er stadig til masser af leg, også på ønskesedlen, og vi kommer til at indbyde til leg og til at være børn, så længe vi overhovedet kan. “voksenlivet” kan hurtigt nok komme…. Og i min optik, findes der næsten ikke noget bedre, end når børn bare forsvinder i leg i flere timer. Det er sød musik i mine ører, når de bare leger og rumsterer og er fuldstændig i deres egen lille verden.

Neel fortsatte lørdag mens Merle var til fødselsdag, og sådan gik det meste af søndag også, indtil gymnastikken kaldte….. Siden har vi flyttet det op på værelset, og når der findes en ledig stund, så finder de sammen om det smukke nye hus, som allerede har været adskillige eventyrer igennem.

Om serien skriver playmobil selv:

Frihed, venskab og eventyr er i centrum når Lucky flytter til det vilde vesten, hvor hun skal bo sammen med sin tante Cora. Hun savner sin venner,  og forskellen mellem dette liv og hendes liv i byen er ufattelig stort. Men så møder Lucky to nye veninder. Udover hendes forhold til dem, udvikler Lucky et helt særligt forhold til mustangen Spirit. Et ekstraordinært venskab er født!

Med det nye PLAYMOBIL tema kan den originale historie om det specielle venskab mellem Lucky and Spirit udspilles og udvides i børns soveværelser rundt om i verden. Sammen med de tre venner og deres heste kan børn blive en del af historien og opleve deres helt eget kreative eventyr.

Mine piger har ikke selv set Spirit på tv, det er Dreamworks der står bag, og de fleste små piger, som er glade for heste, har helt sikkert set den. Vi har dog ikke, men det betyder bestemt ikke, at der ikke kan skabes andre universer omkring serien.

Som altid, så synes jeg også, at de smukke huse er fantastiske at bruge i indretningen, lige nu får det naturligvis lov til at fylde det meste af gulvet, men når det på et tidspunkt lige skal have en pause, så er det da et vanvittig fint hus at stille op på reolen 🙂

Hvis du også er vild med den her serie, så er der her priser og links til hele Spirit serien.

Lucky’s glade hjem – kr. 749,-

Lucky’s far og vogn – kr. 187,-

Marricela – kr. 40,-

Lucky’s soveværelse – kr. 187,-

Hesteboks Pru og Chica Linda – kr. 187,-

Hesteboks Abigail og Boomerang – kr. 187,-

Hesteboks Lucky og Spirit – kr. 187,-

 

 • Reply
  Sofie Hvid
  8. september 2018 at 13:17

  Hej Mortilmernee
  Jeg ved godt, det ikke har noget med det her opslag at gøre, men jeg vidste ikke hvor, jeg ellers skulle skrive 😉
  Hvor er den airtrack i har fra?

 • Reply
  Sofie Hvid
  8. september 2018 at 13:20

  Hej mortilmernee
  Jeg ved godt, at det ikke har noget med det her opslag at gør, men jeg vidste ikke hvor, jeg ellers skulle skrive;)
  Hvor er den airtrack, i har fra?

  • Reply
   Mortilmernee
   9. september 2018 at 11:15

   Den er fra funtrax, du googler bare funtrax airtrack, så kommer alle deres muligheder

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar