Ikke-kategoriseret MIG mortilmernee.dk tanker

10 ting du Måske…. Ikke vidste om mig….

6. september 2018

 

Jeg synes det var længe siden, at vi sådan havde rundet de der berømte 10 ting, som I måske ikke ved om mig…. Jeg ved i hvert fald, at det er så længe siden, at der nok er kommet nye læsere til, som synes det kunne være sjovt at læse…. De kommer til at stikke i øst og vest. Nogle mere personlige end andre… Måske endda også et par gengangere. But – here it goes !!!

1 – som billedet viser, så har jeg været statist i Beverly Hills 90210, i min verden, nok stadig det aller største jeg oplevede som teenager…. Stærkt efterfulgt at mødet med Brian Laudrup. Jeg har skrevet om den dag med Beverly Hills i indlægget HER.

2 – Jeg har en forsnævring på mit luftrør, som gør, at jeg dagligt er nødt til at stikke en finger i halsen, IKKE for at kaste op, men for at få luften op, da jeg ellers bliver meget dårlig. Man kan vidst operere for det idag, men nu har jeg levet med det i 25 år, så det får jeg nok aldrig taget mig sammen til.

3 – Jeg tager alle mine billeder i appen VSCO med min Iphone 8 plus. Og jeg har snart brugt næsten al hukommelse på telefonen, og det er stadig ikke lykkedes mig at finde et sted at gemme billederne. Istedet køber jeg altid “bare” en med større hukommelse…. Kommer der i grunden ikke snart en ny Iphone???

4 – Jeg er på nedtrapning af hovedpine medicin, efter et årelangt overforbrug af særligt treo. Jeg er ikke der endnu, hvor jeg er medicin fri, men det går rigtig godt. Det er en proces man arbejder med mentalt, samtidig med at kroppen skal afvændes, og det tager tid.

5 – Jeg er 172,5 cm høj, og jeg vejer 65 kg…. Og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det er jeg ganske tilfreds med. Før jeg fik børn, var jeg en str. 36, idag er jeg sådan 40 ish…. Og det har jeg været i 7 år, og har nok i virkeligheden forliget mig med det. Det har i hvert fald nok aldrig genereret mig så meget, at jeg har gidet at gøre nok ved det. Men jeg er bevidst om, ikke at tage mere på. Jeg vejede omkring 90 kg da jeg fødte Neel, og da jeg var tyndest vejede jeg omkring 52 kg (det var også for tyndt). Så det er nok meget sundt for min krop, at være der hvor jeg er idag. (måske sku jeg prøve finde et foto fra den gang) men altså, at se sig selv i spejlet og være oprigtig tilfreds, det bliver jeg nok aldrig.

6 – Jeg drømmer om at rejse mange forskellige steder hen i verden. Lige nu planlægger vi en større tur til næste år, men en gang, når pigerne er endnu større…. Så drømmer vi om at rejse med rygsæk i nogle måneder …. Jeg håber det kan realiseres …. en gang….

7 – Jeg er enebarn, og jeg har ingen fætre og ingen kusiner. Sidste år mistede jeg min mormor, min sidste bedsteforældre. Så nu er der kun mine forældre og vores egen lille familie tilbage.

8 – I forlængelse af nr. 7, så var min mand så fantastisk, den gang hvor vi blev forældre, at gå med til, at pigerne blev døbt mit efternavn til sidst – altså Johansen – hvor han hedder Olesen. For hvis de ikke kom til at hedde det, så ville min familie uddø med mig, og det havde jeg det bare Så svært med. Min far var nemlig også enebarn, så derfor ikke flere Johansener den vej. Jesper og jeg hedder ikke det samme selvom vi er gift, men alle vores mellemnavne har pigerne. Så de hedder faktisk 4 efternavne, hvor af Johansen er det sidste. Fik jeg sagt hvor højt jeg elsker min mand !!!!

9 – Jeg gad virkelig godt lære at stå på ski, men det ved jeg bare, jeg aldrig kommer til. Jeg er SÅ bange ude på de pister…. Jeg er der, hvor jeg “fanden stå i det” vil med der ud, for at se pigerne Og min mand i sit es, men  jeg kommer aldrig til at suse ned af noget som helst…. Ligesom de 3 andre…. Desværre… Jeg kan kun komme ned i ren plov på en grøn…. ha ha

10 – Jeg har set twilight filmene et sted mellem 15-20 gange…. Jeg har bare altid været lidt skabs forelsket i ham Edward. Men forleden kom Merle hjem, og fortalte, at en af hendes veninder havde holdt foredrag i klassen om vampyrer, og nu ville hun mega gerne se en film der hed Twilight. Så lige der, midt i eftermiddagsbollen, fik jeg sådan en feeling af at være blevet gammel…. Kender i det ???? Er det nu, at hun sådan skal begynde at gå op i den slags teenage crushes?? Idoler og hvad vi ellers har !!!!

Smuk aften til jer alle 🙂

 

 

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  7. september 2018 at 11:42

  Har din mand ingen familie?

  • Reply
   Mortilmernee
   9. september 2018 at 11:16

   Ikke nogen vi ser

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  7. september 2018 at 13:50

  Gode og meget forskellige facts – det er sgu da lidt sejt (ok, meget) at have været med i Beverly. Jeg havde så meget kidnappet Luke Perry!

  – A

  • Reply
   Mortilmernee
   9. september 2018 at 11:16

   ha ha ja det var altså ret cool…. og er det lidt stadig 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar