familie gymnastik Merle tanker

Weekend og en fejring der er på sin plads….

12. september 2018

Jeg startede lige ugen med en fyldt mandag, blev sat skakmat af migræne tirsdag, så derfor først en lille weekend reflektion her på en våd onsdag…

Men pyt, bedre sent end aldrig 🙂

Den her weekend var nemlig en form for forløsning og glæde, som måske kun forståes helt, af os selv, og folk som er tæt på os… Jeg har lovet et større indlæg omkring gymnastikken, og det kommer snart, men idag kan jeg fortælle, at Merle i sidste uge, blev optaget på Talentholdet her i Hedensted. Det er noget hun har ønsket og drømt om i over 2 år, og særligt siden april, kæmpet og kæmpet for.

Måske kan I huske, at vi tidligere på året investerede i en Airtrack, det gjorde vi selvfølgelig fordi, vi har to piger, der bruger virkelig mange timer ugentligt på at vende modsat – det vil sige – på hænder, eller andet gymnastik relateret, men vi gjorde det også fordi, at særligt Merle, virkelig gerne ville udvikle sig, og holde formen ved lige, så hun var klar til prøvetræningerne her efter sommerferien.

Hun har nu været de uger igennem, hvor prøvetræningerne foregik, og fredag i sidste uge kom forløsningen. Vi tog over på skolen og fortalte hende det, og hun faldt grædende i armen på sine veninder af lykke…. Moren her fældede også et par tårer, fordi vi bare vidste, hvor meget det her betød for hende. Det var og er velfortjent, og nu glæder vi os bare helt vildt, til hendes rigtige sæson starter. Første træning var allerede i mandags, og aldrig har hun haft så mange krøller i håret af sved, som da vi hentede hende. Men øjnene strålede, og pigen var lykkelig….

Fredag aften havde vi besøg af vores skønne venner, så her blev hun naturligvis hyldet…. Men lørdag, hvor mine forældre kom, fik hun lov til selv at gå hen og købe lidt pynt ind til fejrning. Hun kom tilbage med alverdens nytårsgejl, og således blev vores lørdag temlig festlig.

Pigerne bagte boller sammen med Jesper og vi havde en virkelig dejlig weekend…..

Dejlig onsdag til jer alle der ude….

 

 • Reply
  Stephanie Koster
  12. september 2018 at 11:41

  Seems like a great weekend! Love the photo of your daughter with the sunflower 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   12. september 2018 at 13:21

   thank you so much, and it really was 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar