boligindretning forandringer Hjem Ikke-kategoriseret mortilmernee.dk tanker

Om at finde ro i sin indretning….

13. september 2018

Det ved jeg egentlig aldrig, om jeg nogensinde finder. Jeg synes lynhurtigt jeg keder mig…. Men, jeg er inde i en periode, hvor jeg er rigtig glad for det jeg er i. Den helt store tur, som huset fik i foråret, den trives jeg stadig i, og jeg finder også efteråret nemt, at integrere i det. Jeg har fået stillet spørgsmål fra flere efterhånden, at de er spændt på at se, hvordan jeg kan bygge videre på det vi har nu…. Og sådan tænkte jeg også lidt i starten, men jeg kan mærke, at blomser, puder og billeder, kan gøre hele forskellen for mig for tiden.

Jeg skal naturligvis ikke til “skyde mig selv i forden” ved at sige, at jeg ikke laver det om igen, for det gør jeg, det ved jeg…. Jeg nuldrer stadig rundt efter spisebord og nok også lidt sofa. Men ikke sådan desperat søgen, for jeg trives i det vi har nu.

Jeg har valgt at investere i lidt dyrere billeder på væggen, hvilket også gør, at man ikke skifter dem så hurtigt, der er tænkt lidt over valget af dem, så derfor, føles det også vigtigt for mig, at få dem til at fungere i rummet. Billedet i den lyserøde ramme er fra Bendtsens, og er mit seneste køb 🙂

Det fine skab fra ikea har jeg en lille smule lyst til at give møbelolie, det har jeg set Instabydomi gøre på instagram, og det look er jeg ret vild med…. Men det står ikke lige til at gøre om, og i betragtning af, at ikea skabet ikke står til ikea pris, så overvejer jeg altså endnu 🙂 Men jeg er ret varm på ideen.

Det jeg egentlig ville idag var, at sige, at det faktisk er lykkedes mig, at finde en form for ro, i den indretning vi er i lige nu…. Og det er virkelig dejligt.

Det er i særdeleshed dejligt, fordi jeg er her så meget, det er ligesom min arbejdsplads 3 dage om ugen, samtidig med, at vi skal være her som familie, så det skal helst være rart at være her.

Hjem for mig, er i særdeleshed det vigtigste sted for mig, hvis ikke jeg trives her, så har jeg ikke ro nogen steder…..

Selvfølgelig skifter jeg planter ud i vinduerne, buketten på spisebordet skiftes flere gange ugentligt, og billederne flytter en smule rundt. Men det er meget begrænset, i forhold til, hvad jeg har gjort længe. Vægfarven i stuen består også endnu, det er nok det jeg er aller mest overrasket over… ha ha…..

Jeg er også begyndt at tænke lidt i jul, om julepynten fungerer med vægfarver og møbler, og det føler jeg endda også det gør. I hvert fald lige nu…..

Rød er i hvert fald skideflot synes jeg, og for mig, er julen stadig mest rød…. Naturligvis med et twist af alverdens skøre påfund, loppefund og underligt udseende kugler. Men jeg ser for mig, at træet kommer til at stå ganske flot her inde i år.

Men altså, sådan ser her ud, på en helt almindelig torsdag, pigernes sovedyr efterladt efter morgenmaden på bordet…. stuen ok ryddelig, så tankerne kan flyde….

Må I alle får en dejlig aften

 • Reply
  Sophie Sukhi
  18. september 2018 at 17:50

  Jeg har sagt det før men hold nu op hvor er din stue bare fint og hyggeligt 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   18. september 2018 at 21:07

   tusind tusind tak

 • Reply
  Mikael
  10. november 2018 at 11:52

  Hvor har du din fine gule stol fra?

  • Reply
   Mortilmernee
   11. november 2018 at 15:07

   Hej Mikael

   Stolen er fra magis, og den kan findes hos Roomstore Nordic 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar