Hjem Ikke-kategoriseret Køkken sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Nespresso har fået en storesøster…..

19. september 2018

Annonce for Nespresso

For nogle år siden havde vi en kapsel maskine fra Nespresso. Vi havde fået den i en skilsmissetrid mellem nogen af vores venner, og så endte den med at blive boende hos os…. Jeg ved ikke om det var den måde den ankom på, eller om det bare var noget andet, i hvert fald, så endte vi med at skille os af med den efter nogle år.

Der skete så det, at vi købte en rigtig kaffemaskine, som vi er rigtig glade for…. MEN…. Den der meget nemme og lækre måde altid at kunne tilbyde gæsterne en kop kaffe, selv nuppe en til at vågne på, eller en lille hyggelig kop om aftenen, den forsvandt pludselig. For man laver ikke lige en kande, sådan bare for sjov. Og slet ikke, når jeg faktisk ikke drikker ret meget kaffe.

MEN…. Nu er der altså flyttet en ny lækker kapsel maskine ind i vores hjem. Vertuo hedder den, og den er ret fantastisk.

Kapslerne er blevet større, det vil sige, du kan brygge kaffe i forskellige størrelser, alt efter behov og ønske. Der er sådan nogle “stregkoder” på selve kapslerne, som gør at maskinen kan læse hvor stærk den skal være og hvor stor den skal være.

Nespresso skriver selv følgende om maskinen, og jeg kunne ærligt talt ikke at skrevet det bedre selv:

Nespresso er jo kendt for deres bekvemme portionsbaserede kapsel-system, som hurtigt og nemt kan lave en baristaværdig kop kvalitetskaffe. Siden Nespresso blev lanceret i 1986 har teknologien og systemet bag de forskellige Nespresso-maskiner været den samme. Men for første gang i over 30 år, kommer Nespresso nu med et helt nyt system og tilhørende nye kapsler.

Det nye Vertuo-system brygger kaffe med den nyudviklede Centrifusion-teknologi, der roterer kaffekapslen med op til 7.000 omdrejninger i minuttet, så aromaerne bliver udnyttet bedst muligt, og kaffen får den perfekte crema. Og ikke nok med det – det nye system kan lave større kopper end det originale Nespresso-system. Vertuo laver fem forskellige kaffestørrelser, der varierer fra den store Alto på 414 ml og ned til en espresso på 40 ml. Så uanset om man er til en stor kop kaffe eller en lille, intens espresso, kan man få en kaffe af god kvalitet.

Systemet imødekommer især den skandinaviske kaffekultur, hvor mange foretrækker en stor sort kop kaffe. Maskinen er altså et godt alternativ til filterkaffemaskinen, og tilbyder en ny dimension til Nespresso, som man ikke har set før.  

Maskinen er lige landet i butikkerne her d. 19 september… Så det er virkelig en lækker nyhed. Noget andet der er ved maskinen er, at den beholder som vandet  skal være i, den er flytbar, således maskinen kan tilpasses alle køkkener. Det synes jeg er mega smart. Jeg kan nemlig huske, den gamle vi havde, den ville jeg helst have i den ene side af køkkenet, men det kunne den ikke, fordi den så ligesom stod forkert, med den lukkede side ud mod køkkenet. Det problem er man ude over med det nye design…. Fikst ik!!!!

Kapslerne er i mine øjne ren eyecandy…. Kæft hvor er de flotte i farverne. De findes i 25 forskellige varianter , så selvom der ikke findes det samme store udvalg som de klassiske nespresso kapsler, så er der altså helt sikkert noget for enhver smag…. Og så er de vildt flotte at ha stående i køkkenet 🙂

En lille teaser er også på sin plads…. Hold øje med min instagram, jeg udlodder nemlig sådan en maskine her om ganske kort tid 🙂

 

Jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig dag

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar