familie ferie Ikke-kategoriseret MIG tanker

Er du kommet i overgangsalderen Louise???

27. september 2018

hahaha

Ja, det er ikke løgn, det var der flere der spurgte mig om, da jeg forleden lavede en storieline, hvor jeg praktisk talt lignede lort. Selv min far ringede og sagde, at han sys det var lidt af et syn jeg lagde ud på TV, som han kaldte det… Sjovt, altså ens forældre, de har godt nok svært ved at hitte ud af det der med de sociale medier. Min far kom først på facebook for et års tid siden, og det er skaber stadig stor morsomhed, de spørgsmål han til tider kan stille omkring det. Men samtidig egentlig også fedt, at han kaster sig ud i det. Hvor min egen mand, simpelthen nægter at være der.

Men tilbage til overgangsalderen…. Sagen er nemlig den, at jeg selv troede det for et års tid siden, jeg får nemlig oftere og oftere hedeture om natten, kuldefølelser på huden, og så sover jeg helt elendigt under både fuldmåne og menstruation. Sidstnævnte tror jeg ikke har noget at gøre med at være i overgangsalderen, men jeg synes bare, at der var mange irriterende ting, som jeg godt ville ha tjekket.

Da jeg sidste år, i en alder af 38, tog til lægen for at få taget alverdens prøver for om jeg var gået i overgangsalderen, der grinte han faktisk af mig – min læge altså -…. HMF… det sys jeg måske var lidt provokerende, for jeg tog det faktisk selv ret alvorligt…. Men han fik ret, der var absolut INGEN udfald på den skala af ting der blev målt, i forbindelse med overgangsalder. Det synes han altså lige jeg skulle stoppe med at spekulere i. Nogen er bare meget kuldskær end andre fik jeg at vide, og der sker forandringer med kroppen, som alderen kommer. Men overgangsalder, det var jeg altså ikke i…..

Så blev det jul og forår, og mange symptomer forsvandt. Jeg er ekstremt kuldskær over vinteren, og trives bare som blommen i et æg, når forårets stråler begynder at opvarme min krop. Men nu, de her dage, hvor jeg skranter… Så var der altså flere, der spurgte om jeg var blevet tjekket for det igen.

Nu tør jeg så ikke tage til lægen allerede igen, for jeg tror ikke, at det som sådan er det der er galt, jeg tror bare, at jeg er ramt af det sædvanlig efterårspis…. Som jeg hører at ret mange andre også ligger med, men det er da klart, at tankerne lige kredser omkring det. Min hud opfører sig også helt pubertetsagtigt….. grrrrr

Kan I huske, at jeg også fik penicillin for borrelia for ikke så længe siden, faktisk var der også en der skrev, om jeg var sikker på DET var slået ned… Den tanke havde jeg på ingen måde haft, før nu. Dog synes jeg, at symptomerne er aftagende nu, og det ville de nok ikke være, hvis det var borrelia eller overgangsalderen…. Jeg fylder mig med vitaminer, appelsiner, varm the og ekstra timer under dynen, og ser om ikke det går over.

Og imorgen, der drager vi til Sverige, nærmere betegnet Gøteborg, jeg kan se vejret lover dejlig sol, godt nok ikke så mange grader, men jeg er sikker på, at vi får en stund i solen, med en kanelbolle, i de smukke gamle gader i Gøteborg, og vi glæder os. Hvis I har lyst til at følge vores tur, så kommer jeg til at vise det på Instagram undervejs, og selvfølgelig kommer der er indlæg når vi er retur igen. Vi overnattede i Gøteborg, da vi i forsommeren var på tur til Vest Sverige, men vi fik slet ikke set på byen, så det glæder vi os til at udforske denne gang.

Så farveller dumme helbred, jeg ignorerer dig og tager på ferie med familien.

Go weekend

 

 • Reply
  Sara
  27. september 2018 at 21:07

  Jeg kan trøste dig med, at man ikke nødvendigvis ligner lort, fordi man er i overgangsalderen 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   30. september 2018 at 17:16

   ha ha.. Dejligt at høre 🙂

 • Reply
  Caroline Flindt
  28. september 2018 at 7:57

  Hej Louise,
  Læste bare dit indlæg og ko i tanke om at det måske kunne være problemer med Skjoldbruskkirtelen.
  Det er sindsygt almindeligt band kvinder og hvad jeg forstår er der mange dr går rundt og har det skidt uden at de ved at dette er årsagen, bare en tanke du kan jo se her om det passer på dig:
  https://bedrelivsstil.dk/14-tegn-symptomer-paa-skjoldbruskkirtel-problemer/
  Ellers må du ha en god tur til Göteborg.
  Her er nogle gode tips fra min svenske favoritbloggere Johanna Bradford som bor i Göteborg:
  https://johannabradford.elledecoration.se/goteborgsguide/
  Ha en dejlig weekend!
  Dbh
  Caroline

  • Reply
   Mortilmernee
   30. september 2018 at 17:17

   Kære Caroline

   Det tror jeg faktisk jeg har hørt om før, ku være jeg lige sku tjekke det ud igen 🙂

   Håber din søndag er smuk

   KH Louise

 • Reply
  Sebrina
  30. september 2018 at 8:13

  den tanke strejfede også mig i en alder af 30år, hehe. Det viste sig dog, at der var noget galt med mit stofskifte. Var ekstrem kuldskær, og der har heldigvis hjulpet at jeg er kommet i behandling for mit lave stofskifte. Nå, jeg håber I har haft en dejlig tur i Göteborg uden at fryse ?

  • Reply
   Mortilmernee
   30. september 2018 at 17:18

   Kære Sebrina

   Det er jeg også blevet tjekket for før… Jeg tror efterhånden min læge tænker jeg er hypokonder, men jeg forstår bare ikke, at jeg får det sådan her ca. hvert evig eneste efterår, og aldrig føler mig sådan helt rask.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar