Hjem Ikke-kategoriseret Rabatkoder sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Føler du dig sikker i dit hjem???

2. oktober 2018

Annonce for Verisure

Vi har fået installeret alarm fra Verisure her i huset….. “GUD, havde I mon ikke allerede det?”, tænker du så sikkert, og nej, det havde vi faktisk ikke. Jeg ved ikke helt, hvorfor vi faktisk aldrig har fået det installeret, for jeg må bare sige, jeg ER IKKE typen, der sådan tar let på det med at være alene hjemme.

Faktisk, så er jeg mere den der låser kælderdøren, tjekker bag bruseforhænget, ruller alle gardiner ned og faktisk ikke lukker et øje, før Jesper ligger ved siden af mig…. Og hvis han sover ude, ja så sover jeg hver 3 nat, når jeg er så træt, at det kan lade sig gøre.

Sådan er jeg…. Både fordi jeg er frygtelig bange for den “naturlige” form for indbrud, overfald, hjemmerøverier osv… Men også for det lidt overnaturlige…. Det kommer sig nok af, at jeg har sådan et had/kærlighedsforhold til Gys og True Crime… Og når man som jeg, nok desværre ser alt for meget af den slags, så er det altså ikke godt for nerverne, at være alene hjemme…. I øjeblikket hjemsøges jeg pænt meget af ham hovedrollen i HBO’s nye serie Castle Rock, han står og lurer ind af mine vinduer om natten når jeg er oppe og lukke katten ud….. GYS…..

Men altså, for lige at vende tilbage til det normale, som jeg dog alligevel synes jeg mest befinder mig i, så har jeg det også sådan, særligt efter jeg er blevet mor, at jeg virkelig dobbelttjekker alt…. I forhold til om der nu er låst og lukket. Pigerne har også nået en alder nu, hvor de faktisk nogen gange selv tager afsted om morgenen, og kommer alene hjem, og jeg synes at den måde det her alarm system fungerer på, giver en HELT anden form for tryghed, nu hvor den tid er kommet.

Noget helt andet er også, at jeg i kraft at mit job som influencer, faktisk tit “markedsfører” når vi ikke er hjemme, dog har vi næsten altid nogen der flytter ind fordi vi skal have passet vores dyr, men alligevel, det skriger jo til himlen, at huset kan være forladt. Så alene den situation gør, at det var en RIGTIG go ide, at få installeret alarm.

Verisure er Europas førende alarmselskab. Hvert 30. sekund installeres en Verisure alarm et sted i verden. Faktum er, at Verisure’s alarmsystem er den mest installerede i Europa. Det synes jeg er virkelig vildt. Og virkelig godt, at folk tager vare på sit hjem.

Der findes enormt mange forskellige løsninger på alarmsystemet, men det jeg med sikkerhed kan fremhæve er, at med alarm fra Verisure, hvor man tilkobles deres alarmcentral, altid føler sig sikker. Alt efter hvilken løsning man vælger, så kan der både opsættes røgalarmer og overvågninger, således alarmcentralen øjeblikkeligt kan kontrollere hvor, og hvilken form for beredning der skal sættes ind.

Noget andet smart jeg også kan nævne er deres Alarm App, med den kan man styre sit system, også når man ikke er hjemme, har du fx glemt at sætte det til da du gik, så kan du gøre det ved appen. Sådan for at  pointere de vigtigste ting ved appen, har jeg sat dem op i 5 punkter, som igen er afgørende alt efter hvor mange former for alarmer du har i dit hus.

  • Slå alarmen til og fra, uanset hvor du er
  • Få besked når brandalarmen går
  • Få besked når børnene kommer hjem
  • Tænd og sluk for belysning og andre elektriske apparater
  • Kontrollér indeklima

Tag en alarmtesten gratis

For at man får det mest optimale ud af det system som fungerer i præcis ens hjem, så starter man med at tage Verisure’s alarmtest. Her svarer man på en række alarm relevante spørgsmål, for til sidst at indtaste sit telefon nr. Efterfølgende bliver man ringet op af en fra Verisure, så man sammen finder frem til et gratis og uforpligtende møde, der på baggrund af ens indtastninger, kan få det mest optimale alarmsystem.

Der gik under 2 min fra jeg tastede mit nr ind, til jeg blev ringet op, hvilket var rigtig rart, så kunne jeg også huske hvad jeg havde tastet, og vi kunne sammen finde frem til et par ting, allerede i samtalen på telefon.

Efterfølgende kom Verisure på besøg i vores hjem, både for at gennemgå alarm systemet, for en snak om hvordan vi kunne sikre os bedst, så både børn, voksne og kat kan være her, men samtidig så vi føler os sikre i vores eget hjem.

Selve istalleringen tog 3-4 timer, og vi fik en gennemgående og rigtig god dialog omkring funktionen af alarmen.

Verisure har en funktion så selv katte, hunde og alverdens husdyr kan bevæge sig rundt, uden at sætte alarm igang. Jeg kan også kontrollere hvem og hvornår alarmen slåes til og fra. En lille form for kontrol af hvornår pigerne går og kommer, hvilket også er smart….

Veirsures system er virkelig let tilgængeligt, særligt App’en, den er brugervenlig som bare pokker….

Og en sidste detalje jeg lige skal have med, HVIS uheldet skulle være ude, og du har Verisures alarm system, så betaler Verisure faktisk din selvrisiko, forde de mener, at sandsynligheden for indbrud begrænses med så stor en procentdel, at det kan betale sig for dem. Det er da til at tage og føle på !!!!

TAG VERISURES ALARMTEST, OG SPAR PENGE PÅ DIN OPRETTELSE

Hvis du ikke har alarm, snart skal på ferie, eller du bare gerne vil optimere sikkerheden i dit hjem, så synes jeg altså, at du skal tage Verisures ALARM TEST, og få en helt gratis og uforpligtende rådgiver ud fra Verisure. Jeg blev overrasket over, hvor mange steder vores hjem var “tilgængeligt” før…. Så det var meget betryggende, at have dem på besøg, og naturligvis nu, at have fået alarmen installeret.

Det eneste du skal gøre, er at klikke HER for at tage alarmtesten. Den tager kun 1 minut.

Og sidst men ikke mindst, hvis du bruger koden “LOUISE18” når rådgiveren er ude og lave dit tilbud, så giver Verisure en gratis brandalarm med i oprettelsen, hvilket med andre ord vil sige, at man sparer 995 kr på oprettelsen.

 

SKYND DIG OG TAG TESTEN

Du vil ikke fortryde det…

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar