Ambassadørskab boligindretning Børneværelser familie Fødselsdag Mine piger mortilmernee.dk Oplevelser Playmobil

Festlige fejring, bedsteforældre i Fårup og tid til leg med Playmobil…..

15. oktober 2018

Indeholder reklame for Playmobil

Mandag morgen, smuk solskin ind af vinduerne, og børn der leger oven på…. Det er i sig selv ren lykke for mig….. Også lidt tiltrængt, fordi weekenden har været tæt pakket af fejrning og oplevelser. Det var selvfølgelig dejlige oplevelser, men vi var også helt bevidst om, kun at pakke weekenden så tæt, fordi der nu er efterårsferie på den anden side.

Ingen af os kan holde til at ræse igennem en hel weekenden, for så bare at starte mandag morgen på arbejde og i skolen. Det synes vi ikke er rart.

Vejret udenfor, minder ganske enkelt om noget forvirret sensommer, det er jo helt helt fantastisk…. Lidt afslørende, at man trænger til at få pudset vinduer, og haven bliver også ved med at kaste ukrudt af sig…. Men jeg er ligeglad, vi tager det når vi gider, for lige nu, der prioriterer vi anderledes.

I fredags fejrede vi Merle, 10 år….. Wauw…. Det havde hun glædet sig til, hun er nemlig den sidste pige i klassen der fylder 10, så nu måtte det altså godt komme. Jeg havde det lidt anderledes, jeg synes 10 er så skelsættende på mange måder, så for mig, havde jeg ikke travlt med at nå der til. Men det gjorde vi altså. Kl. 16.35 d. 12 oktober i 2008, kom skønne lille Merle til verden….. og nu, i 2018, er vi altså 10 længere fremme.

Det blev fejret på bedste vis, vi havde bestilt en fin 10 års kage, vi havde balloner i loftet og vi havde flagkanoner, præcis som vi plejer 🙂 vi havde vores aller nærmeste til aftensmad og fejring, der var tid til at spille skak – som hun havde ønsket sig – og der blev snakket, sunget og hygget 🙂

Lørdag morgen vågnede vi igen med fejring, sang og flag. Der var det nemlig min egen Jesper der fyldte år. Jeg husker den gang for 10 år siden, hvor jeg gik i fødsel, han ønskede sig bare så meget, at hun kom ud før midnat, så hun fik sin helt egen fødselsdag. Det lykkedes, ca 6 1/2 time før midnat…. Og som han sagde, større fødselsdagsgave kunne man ikke ønske sig, at blive far sådan dagen før, det var stort og vildt og helt fantastisk. Og det er det stadig 🙂

Lørdag formiddag pakkede vi bilen, og ræsede mod Fårup sommerland. I sommers var jeg nemlig så heldig, at jeg vandt et ophold der oppe :-). Vi havde derfor valgt at invitere mine forældre med, så vi kunne nyde både Fårup og fødselsdag sammen. Her i efterårsferien er der det der hedder bedsteforældre dage i Fårup, de kommer ind til kr. 99, så der er rig mulighed for at komme til høstfest i Fårup med sine bedsteforældre.

Vi valgte dog at overnatte der oppe, fordi der simpelthen er SÅ hyggeligt, og fordi vi også har ca. 2 timers kørsel der op :-).

Hvis I har lyst til at læse om vores oplevelse af hele Fårup, så kan den findes lige her 🙂 Fårup er virkelig skønt, og når man som os, har fået piger der har fået smag for rutsjebaner, så kan det altså anbefales…. Samtidig med, der er så mange skønne områder spredt udover hele parken 🙂

At vejret så også skulle vise sig fra sin aller smukkeste side, det klagede vi ikke over. Solen der stod smukt igennem skovens farverige univers, parken der spejlede sig ned i de smukke søer, at køre i rutsjebaner i den lave sol, det føles som en magisk lykke, af en helt særlig karakter 🙂

Og idag har vi så mandag….. Med planer i minus… Bortset fra middag med gode venner og legekammerater i aften…. Det er simpelthen dejligt….

Jeg stod op til lyden af raslen og rumsteren på 1. salen…. Snakken gik for fuld skrue…. Jeg kunne hurtigt fornemme hvad de havde gang i der oppe. Det var nemlig al playmobil de var igang med at finde frem, der skulle laves en by på hele gulvet, med alverdens forskellige universer. En dejlig blanding af nyt og gammelt….. Jeg elsker elsker når det sker, det er som oftest kun i ferierne, da det for det første kræver tid, men også hele dage, hvor de ikke bliver revet ud af den slags lege 🙂

Jeg kom op og fandt det skønneste opsætning af cirkuset fra min barndom, af det nye is univers og spirittemaet der mængede sig med dukkehus, frisørsalon og alverdens andre konstallationer.

Og lad mig nu dele med jer, at Playmobil, lige præcis her i efterårsferien, gentager succesen hvor de sætter leg på programmet.

Det kommer til at foregå Lørdag d. 20 oktober i Kulturhuset på Islands Brygge fra kl. 13.00 – 16.00

Kom og leg med Playmobil, på lørdag her i efterårseferien. Playmobil sætter legetøj frem, så hele familien kan hygge og fordybe sig i fantasirige lege. Der vil være alt fra den nye Spiritserie, Rumstationen på mars, Fifa-fodbold og zoo til de helt små. Det er gratis at deltage, og de første 50 familier får en særlig goodie bag med overraskelser.

Arrangementet er som sagt helt gratis, og det henvender sig til børn fra ca. 1,5 år og op til ca. 10 år. Mindre børn skal være under opsyn af en voksen pga. de små dele.

Vi er desværre ikke selv i København på den dag, så har vores helt egen playmobil-efterårsferie her hjemme, men jeg ved, at dagen plejer være noget så skøn, så jeg håber, at I har lyst og mulighed for at deltage. Både for at lege og hygge og lade fantasien få frit spil, og naturligvis også så I kan se de fine nyheder fra Playmobil 🙂

Åh hvor er jeg vild med ferie, samvær og mindrerige oplevelser…. Jeg kan leve længe på sådanne stunder. Men jeg holder også af, at jeg de næste par dage ikke skal ret meget, udover at spise go mad og være sammen med dem jeg har nærmest 🙂

Og så skal jeg ud og nyde det helt fantastiske vejr.

Smuk mandag til jer alle 🙂

 

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar