andre bloggere Blomster boligindretning Inspiration steder jeg anbefaler

På besøg hos Sarah som ejer General Store på Østerbro

1. november 2018

Igår var en af de dage, som jeg føler mig høj på lykke af…. Den havde været planlagt længe, og jeg havde set frem til den dag.

Jeg var i København, og jeg var sammen med to skønne piger, som jeg har lært at kenne igennem den her fine verden.

Jeg var så heldig, at jeg havde fået et lift, hvilket gjorde, at alting bare var meget nemmere. Jeg hang ikke i tidspunkter på helt samme måde som jeg plejer, og jeg optog ikke en hel togvogn med mine erhvervelser på vejen hjem.

Idag skal indlægget dog ikke som sådan handle om min dag i København, den skal nemlig handle om Sarah, som jeg har set en del gange, men aldrig har besøgt, før igår. Hendes hjem er et af dem, som jeg har virkelig mange screenshots fra på min telefon, jeg finder altid mig selv tryllebundet til hendes billeder, fordi hun bare kan få rod til at se pisse lækkert ud, fordi hun er super dygtig til kunst på væggene, loppefund i hjørnerne, nytænkning af klassisk design. Og så elsker jeg bare hendes æstetiske sans. Oven i det hele, så er hun bare en af de aller dygtigste til at spotte unik japansk keramik til sin butik på Østerbro.

Jeg lagde et enkelt billede op på instagram fra hendes hjem igår, og jeg fornemmede, at jeres forelskede er præcis lige så stor som min, så derfor har jeg fået lov til at dele hendes hjem set gennem min kameralinse, og jeg håber I vil nyde det lige så meget som jeg gjorde igår.

Sarah havde dækket op på hyggeligst vis, Celine, Sarah og jeg havde den dejligste eftermiddag, lige der …. Midt på Østerbro i en af de aller mest finurlige og skønne hjem.

Idag var jeg i Århus efter en fødselsdagsgave til min dejlige veninde der fylder 40, og eftersom jeg nu var så tæt på IKEA, så måtte jeg altså nu, efter at have set den skønne OMAR reol hos Sarah, prøve den i eget hjem, så den glæder jeg mig til at samle imorgen, og få installeret i mit eget køkken.

Nu ved jeg godt, at en fin gammel lejlighed under taget på Østerbo, aldrig er det samme, som en gammel hytte midt i Hedensted, men jeg synes dog alligevel, at inspirationen her, er så skøn, og der er mange gode detaljer, som jeg selv elsker at lege med…. Og jeg håber, at I også, kan finde go inspiration i dagens billeder…. Og måske endda også, få lyst til at købe en lille skål, en kop eller noget andet lækkert, i Sarah fine biks General Store.

Efter det vidunderlige besøg hos Sarah, fulgte hun mig mod Vesterbro, hvor jeg igen ville blive samlet op, jeg holder ret meget af det område også, af Poppykalas – som jeg helst ikke tager til København, uden at have blomster med hjem fra, og alle da andre fine små butikker, som ligger lige her, i Københavns lille Paris….

Sikke en dejlig dag altså, jeg håber ikke der går for længe, før der kommer sådan en igen 🙂

 • Reply
  Venterpaavinblog
  1. november 2018 at 20:06

  Vildt lækkert hjem- både varmt, råt, personligt og indbydende!

  – A

  • Reply
   Mortilmernee
   2. november 2018 at 16:27

   Jeg kunne simpelthen ikke være mere enig 🙂

 • Reply
  Anne
  1. november 2018 at 22:50

  Så fine billeder af søde Sarahs hjem

  • Reply
   Mortilmernee
   2. november 2018 at 16:26

   Ja hun bor simpelthen bare så fint altså

   Dejlig weekend til jer Anne 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar