Ikke-kategoriseret MIG mit outfit mortilmernee.dk Rabatkoder steder jeg anbefaler tendenser

Æstetik på højt niveau…. Og en fin rabatkode til jer :-)

11. november 2018

Annonce for NORI NORI

Jeg har glædet mig ubetinget til at skrive det her indlæg, til at dele billeder og æstetik med jer, som går lidt udover det sædvanlige, til at fortælle om mode, som jeg længe har søgt, men aldrig rigtig har fundet…før NU. Og til at dele en rabatkode med jer, som forhåbentlig vil gøre det lidt nemmere at finde det rette outfit til de kommende julefrokoster 🙂

Da Ann bag NORI NORI tog kontakt til mig skulle jeg lige knibe mig lidt i armen…. AV for dælen, den er go nok…. Ann synes om mig, og mit univers. Der kom en stolthed indover mig, som jeg ikke helt kan beskrive.

NORI NORI åbnede i september 2016 og sender nu ordrer rundt i hele verden men Danmark er dog  hendes største marked.
NORI NORI har kategorier indenfor tøj, sko, accessoires og skønhed og deres portfolio repræsenterer et eksklusivt udvalg af danske og internationale brands, som henvender sig til den feminine, cool, stilsikre og karrieremindede kvinde, som sætter pris på kvalitet og klassiske items fortolket efter sæsonens tendenser. Ann er meget optaget af, at samle et interessant brand mix, hvor alle har et attraktivt vindue og komplimenterer hinanden og alle brands repræsenterer hver deres felt. 
 
NORI NORI repræsenterer på nuværende tidspunkt: Totême, Joseph, Nué Notes, Havaianas, Kyoto Tango, RMS Beauty, Jérôme Dreyfuss, Deitas, Frame, Anni Lu, Lovechild 1979, Yvonne Koné, Love Stories, Britt Sisseck og vil løbende bliver udvidet. 
 
Et besøg på NORI NORI er en oplevelse. Lige fra første klik på siden til modtagelse af din pakke. Universet er cool, æstetisk og internationalt. En dansk webshop hvor du vil finde inspirationssider, gaveguides og tendenser. Alle ordrer bliver pakket pænt ind, næsten som en lille gave;-) NORI NORI er simpelthen bare shoppen som man har lyst til at vende tilbage og anbefale til andre, på baggrund af de rigtige varer, et inspirerende univers og den personlige kundeservice; en fuldent oplevelse hvis du spørger mig.

Og lad mig nu vende tilbage til den mode, som jeg så længe har ledt efter, men aldrig rigtig havde fundet, før nu. Jeg har ledt og ledt efter de rigtige jeans, dem med den gode pasform, de lidt anderledes detaljer, og meget gerne med den længde, hvor man lige præcis kan se strømperne.

Totêmes Original Denim Jeans er navnet på de jeans, som jeg nu er faldet pladask for. De er beskrevet som de jeans, der hurtigt bliver en favorit style blandt jeans elskere da modellen er i ånden af tidens trend med deres autentiske jeans finish uden stretch. Original Denim Jeans er skabt i Italien og inspireret af de perfekte vintage jeans. Med deres mid-rise talje, straight-leg fit og cropped ankel er de sæsonens key silhuet

Siden Totême blev lanceret i 2014 har mærket opbygget en massiv fanskare og med god grund. Elin Kling og designteamet bag skaber garderobeklassikere som alle kvinder kan bære – ung som ældre. Hver sæson kan bygges videre på den forrige og passer derfor også perfekt til tidens bæredygtige fokus.

Som Ole Henriksen ville ha sagt ….. “I LOOOOOOOVE IT”….. Særligt også den der detalje med cropped ankel, så man kan se en lille strømpe og fodtøjet.

Jeg havde ledt og kigget og prøvet oceaner af disse jeans, men dem her, de sidder lige hvor de skal, selv på en bredhoftet dame som mig :-). Så jeg har shoppet dem både i alm. denim farve og i sort.

Jeg faldt også pladask for Kyoto Tango armbåndet, jeg har et i forvejen, men jeg synes det er så flot at bruge dem i flok, men også bare enkelvis. Kyoto Tango er en kollektion af armbånd grundlagt i København i foråret 2016. Mærkets koncept bygger på en refleksion af artistiske interesser: et samspil mellem farver, japansk lak, moderne design, biografiske referencer, kosmiske hændelser og kunstskolens blomstring. Kyoto Tango er onesize armbånd. Kunstnerisk stylet og håndsamlet i Danmark.
Visionen bag Kyoto Tango er at kreere tilgængelige objekter for kvinder – der hylder deres mangfoldighed og enhed.

Frakken er et udsalgsscoop fra mærket SHRIMPS, jeg nappede desværre den sidste, men der er stadig fine sager af finde lige HER.

Nederdelen er fra NUE NOTES, den er købt til ære for en 40 års fødselsdag jeg skal til lige om lidt, hvor jeg skal svinge med de gamle ben, og danse til den lyse morgen. Ej, det må vi se på, men jeg skal i hvert fald have den på, fordi den har det der fine enkle look over sig, sat sammen med en smuk skjorte eller en top. Den kan dog også sagtens bruges i hverdagen fx tilsat en strik til at køre looket lidt “ned”.

Og lad mig nu komme til sagen….. Jeg har nemlig fået lov til at dele en rabatkode med jer, som giver 20% på alt hos NORI NORI – dog med undtagelse af nedsatte varer.

Der er julefrokoster lige rundt om hjørnet, måske er de endda allerede startet hos dig, og hvis du lige står og mangler det fine sæt der til, eller hvis du ligesom jeg, mangler de perfekt jeans, så håber jeg, at du vil benytte dig at rabatkoden, og prøve disse lækre jeans af. Jeg sværger, I vil ikke fortryde det.

For at opnå rabatten, skal du blot bruge koden

MORTILMERNEE

når du shopper, så bliver de 20% fratrukket din ordre.

Rabatkoden gælder fra idag og en uge frem

Som stolt ambassadør for NORI NORI, håber jeg, at jeg med dagens indlæg, har kunne præsentere jer for et nyt og smukt univers, hvor æstetikken er i højsædet og kunde oplevelsen helt i top. Måske kender du allerede butikken i forvejen, i så fald, så håber jeg, at rabatkoden vil glæde dig og hjælpe dig til at finde det rette outfit til de mange kommende stunder mod julen 🙂

Smuk aften til jer alle.

 • Reply
  Anna
  12. november 2018 at 8:07

  De er super fine de jeans? Hvordan er de i str ?

  • Reply
   Mortilmernee
   12. november 2018 at 12:43

   De er bare så lækre, jeg er en 40 i underdele, og jeg har dem i 30/32, sidder lidt til lige da jeg fik dem på, men efter et par timer var de helt perfekt 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar