familie Ikke-kategoriseret min uforbeholdne mening Mine piger mortilmernee.dk Neel Oplevelser sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Min første rigtige Vlog er nu online, jeg håber I vel se med :-)

15. november 2018

Annonce for FDM

Ih den her video har jeg glædet mig til at dele med jer, for det første, fordi det er første gang jeg sådan udgiver en form for Vlog, men også fordi, det her område, med billeder i bevægelse er pænt nyt territorie for mig. Jeg har fået lidt – læs meget – hjælp til at klippe, men alle film har jeg altså selv lavet 🙂

For nogle uger siden udgav jeg dette indlæg, hvor jeg fortalte om vores fine dag i Danmark, hvordan vi startede tidlig morgen, for sidst på dagen, at ramme toppen af Danmark. Vi havde fyldt dagen med fine oplevelse i natur, med dyr, med mad, luft og skønne ting, vi nu ser tilbage på som gode familieminder.

Filmen er lavet i samarbejde med FDM, som rigtig gerne vil sætte fokus på at bruge Danmark som destination for oplevelser. Og da vi virkelig gerne støtter op om det, og faktisk på FDM‘s hjemmeside fandt rigtig god inspiration til flere uudforskede steder i Danmark, greb jeg opgaven med det samme.

Til jer der ikke kender FDM, så lad mig kort ridse op, hvor mange fordele et medlemsskab hos dem faktisk har. Som medlem af FDM har du adgang til bileksperter, der brænder for at hjælpe dig og din bil. Der er også fine rabatter i både ind- og udland. Rabat på benzin hos Shell, værksteder, rustbeskyttelse, hoteller i ind- og udland og meget, meget mere.

Anyway, her er den så, min video/Vlog, jeg håber I vil tage godt imod den og måske også finde inspiration til selv at begive jer afsted og benytte de mange gode fordele 🙂

 

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar