Julen mortilmernee.dk

Jul…. hvad siger I, må man nu???

19. november 2018

Når jeg scroller igennem mit instagram feed, særligt idag, så er det som om, alle lige har været i gemmerne og finde kasserne frem. Jeg skal på ingen måde gøre mig hellig, for jeg har også et vindue, som er pænt julet og ligeledes grene på bordet med ophæng, men jeg har faktisk intet hentet op fra kælderen endnu, jeg prøver virkelig at styre mig….

Men helt ærlig, jeg ved jo godt, at det kan jeg ikke…. Jer der har været med i lidt tid, I ved jo, at vi har juletræ i HELE december. Sidste år fra 1. søndag i advent, som blev virkelig længe, men i år, hvor første søndag i advent er d. 2 december, der kommer det til at stå i 3 uger, det glæder jeg mig til…. Virkelig meget, og derfor tror jeg også, at jeg skal ha de andre ting stille og roligt frem, således jeg ikke føler mig kvalt når vi rammer den weekend, hvor også træet flytter ind.

Billedet herover, det stammer fra dagen hvor vi gik på juleferie sidste år, hvor roen virkelig sænkede sig, de efterfølgende billeder det samme, men så har jeg også lige gravet et indlæg frem fra sidste år, hvor jeg virkelig havde grineren på, vores jul gennem de seneste år, fra sygt farverig, til mere afdæmpet… Det er er altså morsomt, hvis I har lyst til at se det, så kan i finde det lige HER.

Hvordan foregår det der med julepynten hjemme hos jer? Er i sådan seje og standhaftige og holder det væk indtil december, eller finder i det frem samtidig med butikkerne, eller bare noget der imellem.

Jeg har den svaghed, at jeg hvert år køber ret meget nyt, det vil sige, alt det nye får lov til at blive liggende i det der “in between vindue” , hvor tingene får lov til at og shine lidt, indtil de finder sin plads. Der er derfor sjældent orden lige her… Og slet ikke op mod jul, hvor alverdens hyggeligt dims efterhånden har fundet sin vej. Derfor føler jeg også lidt, at jeg er startet for længe siden, og så er jeg alligevel slet ikke startet, da jeg ikke har åbnet ‘en eneste kasse endnu…. Men det tror jeg dog jeg gør, en af de nærmeste dage.

Når jeg kommer hjem fra arbejde imorgen, har jeg halvanden uge, før jeg skal møde igen, det har jeg fordi, jeg holder to omsorgsdage på mine arbejdsdage på kontoret i næste uge. Jeg får derfor tid til at åbne kasserne, gå i dybden med de opgaver der ligger her, og så skal vi også endnu en tur til København.

Men først, glædelig jul… tøhø…. og smuk mandag til jer 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar