familie gymnastik Hjem Hverdag Ikke-kategoriseret Køkken mortilmernee.dk sponsorerede indlæg tanker

Den hverdag som fungerer bedst for os….. Men som nogen måske rynker lidt på næsen af.

23. november 2018

Annonce for BOSCH

Billedet her er fra en helt almindelig hverdagsaften hos os, vores liv har over de sidste par år ændret sig drastisk. Den der overgang fra små børn, med faste rutine, rolige stunder om bordet og aftener som ikke byder på ret meget udover trætte forældre og flow tv. Den overgang, den tror jeg ikke helt jeg kan huske vi gik igennem. Tvært imod sprang vi direkte fra stille og roligt liv, til ret hektisk hverdag.

Det er også derfor, jeg langsomt men sikkert, prioriterer min selvstændige virksomhed mere og mere, fordi jeg på den måde kan planlægge hverdagen meget bedre, have MIN tid til rådighed for børnene, i de få timer vi i hverdagen er samlet. Jeg får gjort indkøbene i løbet af dagen, og vi har også bestilt måltidskasser til 4 af hverdagene, fordi vi ganske enkelt ikke, vil bruge en masse krudt på at stirre uopfordret ned i supermarkedsfryserne dag ud og dag ind, og ej heller vil bruge en masse tid på madlavning i hverdagen.

Da vi netop ikke gider bruge krudt på at handle ind hver dag, er det vigtigt for mig at vores køleskab, via VitaFresh funktion & display på døren, holder maden frisk, så vi med sikkerhed ved, at vores mad opbevares ved den rette temperatur.

Sagen er nemlig den, at vi har piger der går til gymnastik søndag, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. De går ikke på samme hold, og ej heller på samme tidspunkter, men som udgangspunkt er vores aftensmad spist senest kl. 17, 3 dage om ugen, hvilket gør, at tingene i vores køkken bare skal fungere, så vi kan optimere tiden sammen når vi har den.

Billedet her er taget en tirsdag, hvor Neel er kommet hjem fra gymnastik, tirsdagstræningen slutter kl. 17.45, og kan derfor altid spise efter. Det er en typisk tirsdag for os, hvor mandag, onsdag og torsdag er lidt mere i den før beskrevne tidsplan.

I starten følte vi os meget forpustede over det her liv, og vi havde mange snakke om, om vi synes det var noget vi skulle prøve skære ned på, om vi skulle prioritere gymnastikken så højt i vores liv. Men vi kom bare gang på gang frem til, at det skulle vi, for det gør vores børn glade. Og når man har glade børn, så har man også glade forældre.

Men af den årsag, så er det også os, der har måttet gå lidt på kompromis i forhold til spisetider, prioriteringer osv. Jesper er hjælpetræner på Neels hold, så han stikker af sammen med hende, og jeg, ja jeg har fået stykket mit liv sammen således, at det passer fuldstændig ind i tråd med de 3 andre.

Det føles helt naturligt for mig, og for os, at leve på den her måde, det er vel det man gør, når man elsker hinanden. Er det ikke 🙂

Når det er sagt, så nyder vi naturligvis fredag og lørdag. De er næsten hellige for os. For her køber vi godt ind, vi laver go mad sammen, vi sidder længere over bordet. Fordi det er her, vi snakker om ugen, om de ting der skal ske, og hvad weekenden har at byde på.

Vores nye køleskab er forresten fra BOSCH 🙂

 • Reply
  Laila
  23. november 2018 at 19:26

  Jeg ved da ikke om folk rynker på næsen, vi lever alle forskelligt. Mine piger er 7 og 9 de må gå til noget en Max to gange om ugen. Jeg synes skole til 14 er lang tid, og priorere hårdt at de skal hjem og lege og ned i gear. Jeg arbejder med børn og oplever desværre mange børn der udvikler stress. Fordi deres hverdag er for hektisk. Men det er mit synspunkt og selvom de gerne vil noget, så det mig der ved hvad der er bedst for dem og jeg mener det er en rolig hverdag. Men jeg rynker intet?

  • Reply
   Mortilmernee
   25. november 2018 at 22:31

   Kære Laila

   Du kan tro vi er obs på om det hele bliver for meget for pigerne, for det må det for guds skyld ikke, så vi er bestemt opmærksomme på dem. Men vi er naturligvis også af den overbevisning, at så længe de trives og er glade i det, så bakker vi op om det. Og så forsøger vi at holde lidt igen med for meget i løbet af eftermiddagene, så der faktisk er plads til en lur eller at læse en bog eller hvad pokker de nu lige har brug for.

   Ha en dejlig aften

   MVH Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar