Ambassadørskab Børneværelser familie Hverdag Julen Mine piger mit outfit mortilmernee.dk sponsorerede indlæg

Finurligheder, 40 års fødselsdag, playmobilkager og jul hos pigerne….

25. november 2018

Indeholder Reklame

Sikke dog en weekend, den har været så skøn, og så fyldt med vidunderlige ting, at jeg faktisk ikke helt har forstået det helt ind endnu.

Jeg vidste selvfølgelig godt på forhånd, at den ville blive travl, omend fyldt op af gode ting, og når man sådan bare lade dagene overtage hinanden, så ved man også godt, at man lader sig flyde med, og er i det man nu en gang er i.

Men lad mig starte et par dage tilbage, hvor julestemningen faktisk fik lov til at indtage vores hus. I husker måske nok, at jeg i mandags skrev, om det mon snart var OK at gå amok, og da jeg kørte hjem fra arbejde tirsdag, velvidende, at jeg faktisk havde tid til at tage mig af det resten af dagen og hele onsdag, så gik jeg altså all in. Købte små juletræer på vejen hjem… Og så var det ellers bare at sætte igang.

Jeg var først LIDT overvældet, som altid, da tingene først kom op i alle sine kasser, det er lidt som om, når det bliver pakket væk, at man ikke helt tænker over, hvor tingene var, hvad man egentlig havde fremme og hvor de helt særlige ting befinder sig…. Det skal jeg altså prøve holde styr på når vi pakker det ned efter jul.

Men i hvert fald, så tog det fart over tirsdag og onsdag. Tirsdag aften gik jeg dog fuldstændig kold i det, fordi mængden bare var for stor, og mit hoved brændt sammen…. Så jeg gik i seng, fordi jeg vidste, at lige gyldig hvordan jeg stillede mere den dag, så ville det ligne lort. Min hjerne havde brug for søvn og ny energi.

Og ganske rigtig, da jeg stod op onsdag, så var det simpelthen en helt ny fornemmelse…. det hele gav ligesom meget mere mening, og da pigerne kom hjem, gik vi også rigtig igang med deres. Jeg er særligt begejstret faktisk for julen hos dem i år, den er virkelig blevet hyggelig.

I resten af huset er jeg efterhånden også landet i det, har brugt nogle af dagene på at flytte lidt rundt på noget, fjerne lidt, sætte noget andet op osv osv… Man skal sådan lige lade tingene finde sin plads. Og på lørdag kører vi ud og fælder vores træer, et til stuen og et lille et til 1. salen. Præcis som vi plejer, og det glæder vi os til.  Det store træ i stuen står i vand, hvilket gør, at det selvfølgelig holder sig længere end ellers. Men det bliver naturligvis lidt tørt til slut, men man kan virkelig ikke se det, og vi synes det er noget af det aller hyggeligste når træet flytter ind, og vækker den helt rigtige stemning.

Men indtil da, der har vi en lille rødgran i potte, som efterfølgende flytter ud i soveværelset.

Den smukke stjerne på toppen, og de fine ophæng i det øverste billede, de er fra dygtige instabydomi på instagram, som jeg hvert eneste år køber lidt nyt fra.

Fredag var vi til møde i banken, der sker nemlig ting og sager her hjemme i øjeblikket, jeg kan desværre ikke dele det endnu, for der er 7000 løse ender, men jeg håber, at jeg indenfor nogle måneder, kan dele vores store forandringer med jer….

Efter mødet havde vi sådan en eftermiddag, hvor julen fik lov at flyde fra højtaleren, og pigerne fik lov til at indtage de fineste kreakasser fra finurligheder. Kasserne har vi modtaget i gave, og sikke dog en gave, pigerne sad der i 3-4 timer, de klippeklistrede, og hyggede sig som de ikke har gjort længe…. Som jeg talte om i sidste indlæg, så er vores hverdag jo en “smule” presset, og når de ser sådan ud, så er der ikke altid den der tid, til at fordybe sig i noget der bare må ligge fremme, i mange timer, og som man kan gå til og fra. Men det gjorde vi i fredags. Jesper lavede simremad, jeg lå foran brændeovnen, og pigerne kreerede i et væk.

Kasserne er fantastiske, der medfølger rigtig meget forskelligt, et fint julehæfte med masser af ideer, og selve kasserne, dem kan man også forvandle til sine helt egne små landskaber. Neel gik både i nissemood, men også lidt over i noget space eventyr halløj, Merle lavede det fineste finurlige juleunivers i hendes kasse.

Hvis du har lyst til at kigge kassen ud, så er den lige HER, de findes også til andre lejligheder end lige jul,  og alle de andre fine sager, kan du finde lige HER.

 

Lørdag var jeg iklædt mit festligste puds…. Min søde dejlige veninde gennem mange år, fyldte 40, og havde inviteret til lækker brunch kl. 10. Camilla og hendes mand var dem vi i sin tid købte vores hus af, folk synes stadig den historie er så hyggeligt, og jeg elsker også altid at fortælle den. Vi havde aldrig mødt hinanden før den dag hvor vi så vores hus første gang, og her 13 år senere, er de nogle af de venner vi ser aller mest.

Men der sad vi så lørdag, og følte os lidt gamle, for vi var nemlig også til Camillas 30 års fødselsdag, en fest uden børn, med just dance til kl. lort, masser af drinks og hukommelssvigt hos en del af gæsterne. Hvor festen igår var af lidt mere rolig karakter. Altså ikke fordi vi ikke kan slå et hul i jorden – sagt på godt jysk – men sjovt nok, så føles den slags bare meget nemmere og mere fri for 10 år siden, end det gør idag, og jeg nyder ærlig talt også de lidt mere rolige fester i lige så høj grad.

Under alle omstændigheder havde jeg købt mig en ny kjole til dagens anledning, den er fra Baum, og fundet hos fineste Merci i Give – hvor jeg forøvrigt også liiiige nåede ud fredag formiddag inden banken. På fusserne havde jeg et par New Balance, som er fundet hos Me&themet. Se også her kommer det med at man er 10 år ældre ind. Hvem dælen havde lige sneaks på til fest for 10 år siden… ha ha….

Stort tillykke til dig skønne Camilla, tak for alle de mange år vi allerede har kendt hinanden, og hvor jeg elsker at vi nu går “alderdommen” i møde sammen også…. Hvordan vi er gået fra at dele graviditeter og små børns problemer, til nu at sidde og snakke om alkohol og andre større issues… Til måske, inden vi ved det, at snakke om brudekjoler til vores piger og navne til børnebørnene….. GISP….

Søndag stod vi tidligt op, og kørte mod København, som ambassadører for Playmobil, var vi nemlig inviteret til København for at bage julekager i aller fineste Playmobil univers, og med Micki Cheng som vores mester lærer.

Vores piger har i år taget bagedysten fuldstændig til sig, de sluger alle programmer de kan, og så har de set det slavisk hver søndag morgen. Vi synes det kommer for sent lørdag til at sidde og se det, men søndag morgen har vi så set det sammen. De ELSKER det program… Endelig siger jeg bare, for Jesper og jeg har set dem altid, og nu ser vi dem så sammen.

Så da pigerne fik at vide vi skulle til København og bage Playmobil kager blev de pænt glade, og da vi så fortalte, at det var sammen med Micki, så tror jeg nok, at de blev en aaaaaanelse starstruck. Gud det var sjovt at se. Vi ankom samme tid som Micki på parkeringspladsen, og de turde næsten ikke en gang at gå ud af bilen…. Så sødt altså.

Men Micki var jo bare fantastisk, og alle børn var tryllebundet af ham, og hans skønne facon at være på. Han formåede at være hos alle de søde børn og samtidig holde bagegejsten oppe i de par timer vi var der. Vi fik bag to forskellige slags kager, fik lavet lækker frostning til at pynte med, og der var virkelig stort engement ved alle bagestationerne.

Med hjem fik vi også det fineste playmobil honningkagehus, hvor de fine udstikkere er en del af taget, og derfor kan tages af og bruges til kager, og skorstenen kan forvandels til et lille stempel med playmobil ansigter. Detaljerne er som altid 100% iorden, og selvom vi kom sent hjem, så blev det naturligvis lige samlet inden sengetid. Kassen koster 397 kr. og kan findes på Playmobils hjemmeside lige HER.

Og nu er klokken rigtig mange, min søndags reflektion kom ud lidt sent idag, men den kom, og hvor har det dog været en skøn weekend. Det håber jeg også jeres har været.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar