Fotografi Ikke-kategoriseret Inspiration mortilmernee.dk Oplevelser sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Husker du at forevige jeres minder???

27. november 2018

Annonce for Picta.dk

Som min pakke fyldte baggrundsvæg så fint afslører, så er vi efterhånden ret tæt på jul, og jeg er derfor begyndt at tænke meget på julegaver. Nogle gaver er man også nødt til at tænke på i lidt god tid, da der fx kan være leveringstid.

Jeg sidder i øjeblikket og bestiller fotobøger fra Picta.dk, fordi jeg ved, at mine forældre og pigernes tante Jane værdsætter den slags virkelig højt. Og da jeg gerne vil være på forkant, er jeg derfor gået igang med at lave den nu.

Picta.dk laver fotobøger, plakater, krus, kalender mm. Men min fokus lige nu er på fotobøgerne, da jeg er virkelig begejstret for dem. De har en fin pris, og så er de i virkelig go kvalitet.

For år tilbage, da jeg selv var barn og teenager, der fremkaldte mine forældre altid alle vores billeder. Man havde naturligvis også en helt anden tilgang til billeder, fordi man typisk satte sådan en lille rulle i sit kamera, og så havde man 36 skud, til at forevige hvad man end måtte ønske sig. Man kunne ikke se billederne, før man havde afleveret rullen i en fotohandler, og ventet en god uges tid, herefter kunne man så krydse fingre for, at blitzen ikke spejlede sig i alle omgivelserne, at øjnene ikke var lukkede, at man ikke lige havde en finger foran linsen osv osv.

Idag, med vores fine og eksploderede digitale verden, er vi ude over alle den slags bekymringer. Man har bare alle de gode skud samlet i sin telefon, på sin computer eller hvor man nu gemmer dem. Pointen er bare, at de oftest ligger gemt på en eller anden enhed, istedet for at sidder i et album, på køleskabet eller i en ramme.

Personligt savner jeg de der fotomapper, hvor man bladrer fysisk igennem de fine minder vi sammen havde skabt som familie. Hvordan vi sammen sad og snakkede om de sjove ting vi havde oplevet, hvordan jeg i sin tid sad med mine bedsteforældre, der kunne fortælle om mine forældres barndom, om deres egen, om mine oldeforældre og de huse de havde boet i og om alle de minder de havde. Der var noget ganske særligt over den slags stunder. Som man ikke rigtig kan skabe idag igennem en tablet.

Derfor er jeg nu så småt gået igang med at forevige vores ferier med fotobøger, det er mit mål for 2019, at jeg får lavet dem år tilbage, og i fremtiden der kommer.

Men min første bestilling skal være af pigerne, da de blev fotograferet af Sisse tidligere på året, alle de gode skud har jeg samlet i denne bog, samt nogle få stykker af mine egne. Og de næste mange jeg skal lave, skal være af vores ferier, og sådan en lille opsamling på året der gik.

Jeg har lige trykket bestil på den, og så glæder jeg mig til at vise den til jer når den ankommer, og så har jeg faktisk også fået lov til at dele en rabatkode til jer, den vil give jer 50% på jeres bestilling hos Picta.dk. Rabatkoden kommer sammen med indlægget hvor jeg viser jer bogen, og så håber jeg, at I også har lyst til at gå igang med at forevige alle de gode stunder.

 

 • Reply
  Vibeke
  27. november 2018 at 21:22

  Det er sådan en god ide, jeg er lige blevet færdig med en til mine forældre som genfortæller vores fælles tur til Island i sommers. Plus jeg har lavet en til børnene om hele deres liv indtil deres konfirmation. De fik den i gave på konfirmationsdagen, jeg havde også lavet plads til at alle gæsterne kunne skrive en hilsen i den. Virkelig i hit og der kom mange gode minder frem som var langt væk i hukommelsen.

  • Reply
   Mortilmernee
   28. november 2018 at 9:55

   KÆre Vibeke

   Det lyder også som en vildt go ide at lave plads til hilsener i bag, det skal jeg lige huske når den tid kommer til os. Og hvor dejligt du også benytter dig at disse bøger, jeg synes simpelthen det er så god en ide 🙂

 • Reply
  Helle
  27. november 2018 at 21:52

  Hvad er det hun hedder (mere end Sisse), hende fotografen der har taget billeder af dine piger? Og hvor holder hun til henne? Vi er nogle søskende der måske kunne tænke os at få taget billeder af en stor børneflok engang 🙂 Vh Helle

  • Reply
   Mortilmernee
   28. november 2018 at 9:54

   Hej Helle

   Hun hedder Sisse Langfeldt, og findes på http://www.imagesbylangfeldt.dk og samme navn på instagram. Sisse har fotos i hele Danmark, så det er bare at sende hende en besked, så har hun helt sikkert nogle mulige datoer til jer 🙂

   • Reply
    Helle
    28. november 2018 at 10:34

    Tak! Det er i hvert fald nogle fine billeder hun tager!?

    • Reply
     Mortilmernee
     28. november 2018 at 10:56

     meget meget fine 🙂

 • Reply
  Helle
  28. november 2018 at 10:20

  Megafedt med rabatkode ? Havde nemlig tænkt på fotobøger som julegave til familiens ældste generation❤️

  • Reply
   Mortilmernee
   28. november 2018 at 10:56

   Dejligt at høre, jeg deler den i næste uge 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar