boligindretning Hjem Ikke-kategoriseret Inspiration sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler tendenser

Den grønne skønhed…. Børnene siger det er en paddehat.

2. december 2018

Annonce for Andlight

Lige der i vinduet, står en lampe, som jeg er særligt glad for. Jeg har luret på den gennem de sidste par år, og sukket lange dybe suk. Først over den orange, som nåede at gå ud af produktion inden jeg fik sparet sammen, og siden efter den grønne. Nu er lykken gjort, lampen er flyttet ind her på adressen, og hvor er den bare virkelig virkelig flot.

Da pigerne kom hjem og så den udbrød de “ej mor, den ligner jo en stor paddehat”, og det har de fuldstændig ret i. Selv var jeg faktisk også overrasket over dens størrelse, den er virkelig stor, og så vejer den ekstremt meget. Selve foden er nemlig i marmor. Så nu står der en marmor paddehat med grøn skærm i mit vindue, og den gør det ganske godt.

Lige nu er den det grønne jule twist i et af vinduerne, men når julen pakkes væk igen, så bliver den bare det lækreste farvepust der i vinduet, eller hvor jeg nu ender med at placere den. På en dag som idag, hvor juletræet netop er flyttet ind, der bugner ens hus jo af jul, gran og masser af dims. Men alligevel, så formår lampen bare at stråle, og være sin helt egen, uden at være for meget.

Lampen hedder Snoopy, og er fra Flos, den er fundet hos Andlight, som jeg også tidligere har omtalt både HER og HER.

Andligth har et kæmpe udvalg af brands – både de store og veletablerede som GUBI, MENU, FLOS og &tradition, men også mindre og unikke brands som Please Wait to be Seated, Anour og RestartMilano. Du kan se hele deres udvalget af Brands lige her, under fanden Producenter, der er helt sikkert oget for en hver smag! Og ALTID fri fragt.

Jeg har lige skudt en pæn lækker 1. søndag i advents konkurrence afsted til jer ovre på instagram. Man kan nemlig vinde denne top vidunderlige Snoopy lampe ovre på min profil:-) Jeg trækker vinderen allerede på fredag, så hop over og vær med, måske er det dig der vinder en smuk og tidlig julegave.

Collagen herunder har jeg snuppet fra et af mine tidligere indlæg, fordi den bare stadig holder, farverne, lamperne, det lyserøde det gyldne. Farver der fungerer i indretningen 100% stadigvæk. Selv har jeg også 2 af lamperne, og har haft dem længe, og til stadighed nogle af dem jeg elsker aller højest, og som I stadig spørger på. Det fortæller mig, at de stadig fungerer, ligegyldig hvilken stilart vores hus har gennemgået, så er lamperne forblevet, og det ER FEDT.

Jeg håber I kan bruge collagen som inspiration til julegaveønsker måske, eller generelt bare til ideer til hvordan man kan bruge lamper som en del af sin indretning 🙂

1: Væglampe Restart Milano , 2: Rød bordlampe fra Artemide , 3: Væglampe fra Designbyus,  4: Messing bordlampe fra Flos,  5: Væglampe fra Pleasewaittobeseated,  6: Loftslampe fra Tom Rossau,  7: Bordlampe fra Designbyus,  8: Pendel i Messing fra Anour

 

 

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar