Fotografi Ikke-kategoriseret Inspiration Julen mortilmernee.dk Rabatkoder sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Bedste måde at forevige minder og glæde bedsteforældrene….

4. december 2018

Annonce for Picta.dk

Ih jeg var glad da jeg åbnede posten idag, 3 smukke bøger fra Picta.dk var landet. Husker I, at jeg sad og bestilte dem for nyligt, brugte en god times tid på at sætte den op og vælge de rigtige billeder ud, og nu, så ligger den her, i fineste bladre form foran mig.

Virkelig lækker kvalitet, fint omslag, fint papir og billederne står bare så skarpt.  Jeg glæder mig virkelig til at forære dem væk til jul, og til at finde min egen frem år efter år og mindes disse stunder.

Som jeg skrev sidst, så har jeg givet mig selv det mål, at få lavet mindst to bøger om året. En over året der gik, og en over vores ferier. Jeg får svært ved at samle det i en, da jeg fotograferer som en tosset når vi rejser, så for ikke at glemme nogle stunder, så skal det være to forskellige.

De her bøger er oplagt som julegaver, til at ligge under træet, til at glæde dem du holder af d. 24 december, og naturligvis også alle andre dage på året.

Men nu hvor vi befinder os sidst på året, og julen står for døren, så synes muligheden for at gøre noget ved det, ganske fin.

Jeg har fået lov til at give jer en rabatkode på ALLE produkter hos Picta.dk

Koden gælder til og med d. 31 december 2018. 

For at opnår rabatten skal I bare skrive

MORTILMERNEE18

ved bestillingen, så fratrækkes de 50% automatisk. 

Der kan kun benyttes 1 kode af gangen, og tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Frifragt-koden kan således ikke kombineres med denne rabatkode. 

 

Hvis du er mere til Plakater, krus og kalendere, så har Picta.dk et stort udvalg af disse også, det er helt op til dig, hvad du vil bruge rabatkoden på, jeg er bare selv pænt begejstret for fotobøgerne, da jeg synes de kan noget helt særligt 🙂

Så skynd dig at bestil, så dine pakker også kan nå frem før jul 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar