Ikke-kategoriseret mit outfit mortilmernee.dk Rabatkoder sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Spar 40% på den sidste julegave eller outfittet til julen eller nytåret.

16. december 2018
Annonce for Me & The Met

Inspirationskollage til julegaver eller nytårsoutfittet 🙂

1 – grøn skjorte fra Hunkøn, 2 –  Sølv nederdel fra Hunkøn, 3 – Pink nederdel fra Ganni, 3 – Smuk stillet fra Stine Goya, 4 – Sneakers fra New Balance, 5 – Blomstret kjole fra Lovechild, 6 – Sweat fra Kenzo, 7 – Ear cuff fra Maria Black, 8 – Skjorte fra Ganni, 9 – Kjole fra Stine Goya.

Udover ovenstående kan også nævnes mærker som Michael Kors, Gestuz, Kokoon, Day, LaLA Berlin, Munthe, Nue’ Notes og mange flere lige HER.

Mens julen er lige rundt om hjørnet, mangler du måske endnu en lille julegave, eller et outfit til den store aften. Og inden vi næsten når at blinke, så kommer nytåret også.

Jeg er altid selv i voldsom krise over hvad jeg skal iføre mig på disse aftener, og jeg finder sjældent ud af det i særlig go tid. Men bare fordi jeg er en sløv banan, så tænkte jeg, at denne 3. søndag i advent, skulle give Jer en mulighed for, at være ude i bedre tid, og endda spare gode penge på det 🙂

Stedet jeg idag vil sende jer til er Me & The Met, måske kan I huske jeg omtalte dem tidligere på året, i indlægget HER. Men ellers vil jeg lige kort ridse op, hvor jeg i særdeleshed synes I skal lære dem at kende… 

Det som Me and the Met virkelig er kendte for er, at de har 1 times levering i København, hvilket gør dem fuldstændig unikke. De har ekspedienter, der sidder klar fra 17-22 i hverdage og 10-16 i weekender og de kører ud med varerne. Det er en gratis ydelse. De har altid ekstra størrelser med ud (hvis de har dem), så man er sikker på at man får den rigtige størrelse. Og hvis kunden bare ikke synes om det de har bestilt, kan man levere det tilbage til ekspedienten med det samme. HVOR VILDT ER DET LIGE.

Idag har jeg så fået den fine ære, at dele en rabatkode til deres Pre-sale med jer, som giver 40% på alt undtaget nyheder og i forvejen nedsætte varer….

Koden I skal bruge ved udtjekning er

mortilmernee40,

Rabatten fratrækkes automatisk, og den gælder frem til d. 23 december

Så hop endelig forbi Me & The Met og gør jer et fint lille kup 🙂

Rigtig glædelig 3. søndag i advent til jer alle. Håber I har haft en dejlig weekend.

 • Reply
  Ann
  16. december 2018 at 19:42

  Hvordan synes du den blå ganni kjole er i str? Kunne se på din Instagram du har købt den?

  • Reply
   Mortilmernee
   18. december 2018 at 12:18

   Den er faktisk til den ok store side, jeg har den i str 38, og jeg har ofte nederdele i str 40. Den her ku jeg næsten ha haft i 36 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar