ferie Julen

Julebordet 2018

23. december 2018

Julefreden har sænket sig i vores lille hjem, og de sidste par dage er brugt på at ønske glædelig jul til dem vi har kær, købe ind til den “store” aften og ellers bare lande i den der enormt ventede feriestemning, som vi alle har talt ned til på hver vores facon.

Den fine julekalender fra Flying Tiger mangler kun en pakke til hver, så 46 små forventningsfulde gaver er allerede åbnet dag efter dag, hvor Jesper og jeg har åbnet Merles hjemmelavede julekalender, som i min optik, er den aller fineste af slagsen.

Idag har jeg dækket bordet til imorgen, mens Jesper har stået i køkkenet og lavet risengrød, vi har spist aftenmad foran fjernsynet til julekalenderen, og vi har hygget os præcis som vi ønskede os.

Men nu vil jeg vise jer vores julebord som det så endte med at se ud i år. Lidt mere enkelt end jeg egentlig havde i tankerne, men jeg tror det handler om, at der simpelthen er SÅ meget pynt rundt om, så jeg tror jeg trængte til, at det blev tonet en smule ned. Stemningen i huset lige nu, er helt og aldeles som jeg ønskede mig, juleduft, juletræ, ild i pejsen og stemning over det hele. Glade børn og ro…… ahhhhhh

Men lige så højt som jeg elsker den her stemning som julen bringer med sig, så glæder jeg mig også nu, til at få lidt mere rolige rammer at befinde mig i, til at pakke alle de fine små finurligheder ned i kasser, med endnu et år af minder, og med forventning om igen at finde det frem mod slutningen af 2019. En af de første juledage piller vi det ned igen, og det bliver helt sikkert også rigtig rart. Indtil vi pynter stort op til nytår om en lille uges tid 🙂

Men lige nu, der drømmer jeg om, at jeg imorgen også vågner til et lille drys af den fine magiske hvide sne, som nogle er så heldige at have fået idag… Men hvis ikke, så går det nok også, det bliver jo jul alligevel. Rammen er i hvert fald sat.

Lad mig slutte af med at ønske jer alle den aller glædeligste jul, må den bringe gyldne stunder og minder i hjertet til alle.    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar