boligindretning Hjem Inspiration kunst mortilmernee.dk

Opdateret billedvæg…

4. januar 2019

Først og fremmest, tusind tak for den fine modtagelse på, at billedvæggen er tilbage, jeg må også indrømme, at jeg er svært begejstret for den…. Men jeg havde glædet mig til idag, hvor jeg med posten modtog de sidste 4 billeder.

Pigerne har imellemtiden også lavet to fine bidrag til væggen, og nu er alle 6 billeder tilføjet væggen. Jeg har flyttet en anelse rundt på nogle, og dette kunne jeg kun selv, fordi det var nogle af de nederste.

I er mange der har spurgt på tips til, hvordan man sådan rent praktisk kommer op i hjørnet og hænger dem op i sådan en gang, og til det må jeg bare svare, min mand er pænt akrobatisk lige på det her område. Jeg tror det er noget han har tillært sig i sit job som tømrer, hvor han mestre noget så fint at balancere rundt på alverdens tage og spær. Men når han står der på gelænderet og styrer både lamper, billeder søm OG at holde balancen, så er jeg ofte nødt til liiiige at kigge væk 🙂

Men billederne jeg har tilføjet idag sidder aller øverst til venstre, og ellers nederst hele vejen ned langs trappen, og det kunne jeg som sagt godt selv klare :-).

I er også mange der spørg, hvor jeg finder rammer. Og det er meget forskelligt. De fleste gamle kunst tryk har skæve mål, så det er pokkers svært at finde rammer til det. Men jeg køber gerne de billige i IKEA, i søstrene Grene, Føtex eller hvor jeg nu ser dem, og så finder jeg det mål der er tættest på, og lader billedet sådan ha luft ud til kanten. Det er den bedste løsning bortset fra ægte indramning, som selvfølgelig er den mest optimale. Men det har jeg bare ikke altid tålmodighed eller økonomi til, så derfor ender jeg gerne med det lettere løsning. Men nogen gange kan man også være heldig i genbrugen, der har jeg i hvert fald også gjort gode fund.

Mange af billederne på væggen her er fra Vintage Cph, som jeg ved jeg nævner gang på gang, men de har virkelig en fabelagtig evne til at finde gamle plakater i alle prisklasser og størrelser, jeg synes nogen gange der kommer nyheder flere gange dagligt…. Lidt irriternede faktisk…. ha ha 🙂 Men hvis man nu har mulighed for at kigge forbi dem i deres smukke nye showroom på Nørrebro, så er der altså også mulighed for at købe rammer der, og det er altså lækre kvalitetsrammer….. Men de er bare ikke sådan at sende, så derfor jeg ikke altid bruger dem.

Men her er den altså, den opdaterede billedvæg, som nu efterhånden snart fylder det hele…. Jeg er vild med den 🙂


 • Reply
  Carina
  5. januar 2019 at 6:37

  Sååååå pænt!!!!

  • Reply
   Mortilmernee
   6. januar 2019 at 17:21

   tusind tusin tak 🙂

 • Reply
  Anja
  5. januar 2019 at 21:05

  Syntes det er den bedste billedvæg du har lavet til dato :0) Jeg har altid syntes at billedvægge passede fantastisk godt ved trapper og kan godt blive lidt træt af at se dem hænge over sofaer etc;0)

  • Reply
   Mortilmernee
   6. januar 2019 at 17:21

   tusind tusind tak, det var godt nok fine ord….. Jeg er personligt også selv aller mest til den her, både fordi den ikke hænger lige fjæset på mig hele tiden, men også fordi, den er meget større og har et helt andet udtryk over sig, når man kan brede sig over så meget væg 🙂

 • Reply
  Marie
  5. april 2020 at 16:21

  SÅ flot. Hvor har du anskaffet dig plakaten “J. F Willumsens museums Den første udstillings første år”?

  • Reply
   Mernee
   6. april 2020 at 8:19

   Det var et vintage fund fra tidligere vintagecph

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar