Ikke-kategoriseret mit outfit sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Forårs paletten hos Ellos er spot on.

17. januar 2019

I samarbejde med Ellos

Når man som jeg er en sucker for lyserød, så må Ellos nyhederne siges at være LIGE I SKABET, ikke fordi der ikke også er andre farver i deres kollektion, men mit lyserøde hjerte falder bare pladask for ovenstående yndlings.

Trenchcoat går heldigvis igen i denne sæson, og i både den klassiske beige farve, men så sandelig også i min favorit.

Tasker i stærke farver er også et must for mig her i foråret, og til den fine pris af kr. 399,- så skal jeg nok ha både den gule og den i lyserød. d

Det er også ret moderne det der med at binde et tørklæde rundt om tasken, det har jeg nu set en del gange, uden lige helt at ha taget det til mig, men det bliver så nu kan jeg mærke.

Kjoler i både tern, blomster og striber…. Ellos Nyhederne byder på det hele, personligt er jeg faldet for den med lyserøde tern og den sorte med røde valmuer, som også er i kollagen. Kjolen med valmuer er næsten et must for mig, som har valmuen som min absolutte yndlingsblomst.

Dagens indlæg er bare springfyldt af farver og forår, og helt ærlig, er det ikke bare lidt den mode man higer efter at se nu. Jeg gør i hvert fald, og det havde jeg lyst til at dele med jer….

Jeg kan kun anbefale jer at hoppe forbi hos Ellos og lade jeg inspirere af alle de fine nyheder, og måske, ligesom mig, hoppe med på moden med tørklædet og tasken. Find alle nyhederne LIGE HER.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar