ferie Inspiration Kreativt Mine piger mortilmernee.dk sponsorerede indlæg

Kreativitet i vinterferien

8. februar 2019

Sponsoreret af Flying Tiger Copenhagen


Vinterferien er tikket ind, og det betyder hygge, kreativitet, nærvær og gode stunder….. Det er i hvert fald ønsket både hos os, og helt sikkert også hos jer. Men kender I ikke det med, at man har så mange gode intentioner, men så gik man lidt kold i de der ideer til hvad man nu kunne lave?

Måske vil man også godt lave noget som ikke koster alverden, noget som kan laves der hjemme med snolder på bordet og regn på ruden.

I dagens indlæg vil jeg gerne vise jer, hvad vi i hvert fald skal rumstere med her på matriklen, der skal nemlig både laves slim, sprayes vandperler, klippe klistres, tegnes og spilles. Og det alt sammen med de fineste materialer fundet hos Flying Tiger Copenhagen.

Pigerne har faktisk plaget over længere tid, om at få lov til at lave deres egen slim, men jeg har været lidt tilbageholdende, da jeg har hørt fra nogle andre mødre, at det sviner ret meget, og faktisk ikke bliver så godt et resultat. Så da jeg faldt over de her kasser i Flying Tiger Copenhagen, hvor man ligesom bliver instrueret i det, og har mulighed for at tilsætte både glimmer og perler, så ga’ jeg mig. Og jeg sværger, det var med stor succes at jeg kom hjem med det.

Vandperlerne har vi heller aldrig prøvet før, jeg er ret meget til go gammeldags leg, og har derfor altid købt de klassiske perler til dem. Men altså hvis man skal prøve møde tøserne i det de også gerne vil prøve, så skal man nogen gange tænke lidt ud af de gammeldags rammer. Særligt når prisen også kan være med.Men i forhold til gode gammeldags klassiske lege/spil, så kan man i Flying Tiger Copenhagen også finde de gode gamle spil, I ved dem som vi selv havde som barn. Her faldt min kærlighed på kalaha og mastermind, særligt mastermind er jeg vild med, for den er lavet i træ, og er sørme lige dele pæn at kigge på, samtidig med det er sådan et fedt spil…. Og meget fin pris….


Idag fik de lov til at kaste sig over det hele, og så har vi det ellers liggende fremme til fri afbenyttelse hele ugen, som på nuværende tidspunkt har ringet ind til vinterferie. Vi glæder os, og har ingen planer på programmet, der skal bare være plads til at tulle rundt i nattøj hele formiddagen og kaste sig over kreativiteter når man har lyst. Det blir simpelthen så dejligt.

Flying Tiger Copenhagen har de fineste nyheder på hylderne lige nu, I kan se deres Nyheds Avis for februar lige HER. Måske der kan være andre fine ideer I kunne ha lyst til at kaste jer over her i vinterferien, men jeg håber i hvert fald at vi, med dagens indlæg, har givet jer et par ideer til hvad man kunne tage sig til, noget som børnene kan fordybe sig i, men også gode aktiviteter man kan lave sammen.

Vi skal også ha gang i noget fastelavn på et tidspunkt, måske går vi nok endda i gang med at klippe fine ophæng her i ferien, men jeg lover at vise meget mere frem når vi kommer tættere på fastelavn…

NU… VINTERFERIE….    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar