forandringer Hjem Inspiration Malede vægge min uforbeholdne mening

Det endte godt…. MEEEEN

9. februar 2019

Alt synes fryd og gammen, da vores lille familie var landet foran X-factor igår aftes…. Chips, slik og alverdens hygge havde indtaget sofaen, sammen med os 4 på stribe.

Pludselig….. DØD SKÆRM….. Hmmm, det var mystisk, vi forsøgte at trykke alverdens stik i bunk, afmontere TV’et og tilslutte igen, fjerne strømforsyninger og deslige….. INTET virkede, vores TV, som faktisk kun var 2 år og 3 måneder gammelt, var gået ud, sten dødt….

Vi drømte om, at vi idag var stået op til et mirakel, at det måske bare lige skulle sove på det, og så virkede det igen, men heller ikke…..

Så den weekend, som vi troede stod for døren, med ingen planer, endte faktisk pisse træls, i hvert fald idag lørdag.

VI gik på El-gigantens hjemmeside, og kiggede efter et nyt TV, som vi synes vores februar budget kunne bære, og som også matchede det look vi godt kan li, vi fandt et fint et fra Sony, som vi har haft de andre gange. Godt nok holdt det virkelig dårligt denne gang, men det er er pokkers godt billede, og vi har været så glade for det. Desværre viser det sig, at det kun er på lager i Århus og i Herning, vi booker en afhentning i Herning, får en mail, at det vil stå klar om ca. 2 timer. Skæbnen vil, at vi ikke lige kommer så hurtigt ud af døren, og 10 min før der er gået 2 timer, får vi en sms, at den desværre ikke er på lager i Århus alligevel, og at sms’en ikke kan besvares. Der findes iøvrigt heller ingen kundeservice hvor man kunne have tjekket lagerstatus forinden. De har ikke åbent lørdag og søndag 🙁

Vi booker i Herning, der kan vi se der også er nogen på lager, venter de fornødne 2 1/2 time, og kører. Da vi så ankommer til Herning Elgiganten, har de kun ‘en udstillingsmodel stående i kælderen, som iøvrigt også lige har været forbi en kunde. Ergo har de IKKE et nyt TV som vi har bestilt, og de vil hverken sælge det billigere, eller forsøge at matche prisen på et andet nu vi har haft så uheldig en oplevelse og ydermere kørt en time efter det.

Så vi kører slukørede der fra, efter en yderst ubehagelig service fra Elgiganten i Herning.

Vores “held” tilsmiler os dog, vi fandt et enkelt på lager i Bilka i Randers, hvor man sørme også kunne få en i røret, der kunne bekræfte lagerstatus inden vi kørte der op…..

Så nu, er vi landet hjemme, med et fint nyt TV…..

Jeg besluttede at gå i zen med mig selv, og male en væg… Det er sådan noget jeg gør, når jeg er lidt i uro, trænger til overskud og lidt lykke…. Lyder måske mærkeligt i manges øre, men for mig, der gør det mig godt.

Jeg har længe været lidt træt af den lyserøde væg i stuen, så da min kære instagram friend @Sedselroug for nyligt havde delt en smuk gul farvekode med mig, var det vidst idag, jeg måtte få den smurt på væggen.

Så fra en weekend, hvor jeg troede jeg nærmest ikke skulle lave en dyt ud over krea hygge, så endte vi med at køre jylland tynd efter et TV og male en væg…..

Heldigvis blev det rigtig pænt med den nye farve, min krop er faldet til ro igen over det hidsige anfald vi begge fik i Elgiganten i Herning…. Som jeg iøvrigt også har sendt en vred klage til….

Pænt ustylede billeder, men jeg ville så gerne lige forevige væggen inden lyset gik bort.

Vægfarven er fra Flügger og hedder 3333, pænt nem at huske, og nu har I den, hvis I synes den er lige så flot som mig…..

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar