fotoshoot Hjem

Vores hus som location

15. februar 2019

Måske kan I huske, at jeg fra tid til anden i løbet af 2018, rykkedes ud af vores hus eller befandt mig i kælderen fra kl. 7-17. Det skete i de dage, hvor vores hus var lejet ud som location.

I starten føltes det ret grænseoverskridende, også fordi man simpelthen ikke vidste, hvilken tilstand man fik sit hus retur i. Men altså, hver en tanke blev gjort til skamme, man kunne på ingen måde se, at der havde været et helt menneskeorgie samt adskillige møbler osv ind og ud af huset i løbet af dagen. Utroligt synes jeg faktisk, men sandt.

Nogen gange må jeg ikke sige hvad det skal bruges til, så det gør jeg selvfølgelig ikke, men det her, det har jeg fået lov til at dele, og det er netop kommet “på gaden” nu.

Vores hjem er nemlig blandt nogle af de fine hjem der er blevet brugt til STOF & STILs nye forårskatalog. Det er endda kommet på forsiden, vores fine lille ydmyge hytte, er på forsiden af et magasin. Det er jeg sgu da ret stolt af.

Og hvor er det så i grunden virkelig sjovt at se, hvordan de har valgt at bruge vores hus, med helt andre møbler og tekstiler end vi selv har, men så har de alligevel kunnet set muligheder med det. Og mikset det med vores.

Jeg har været kataloget igennem mange gange, for at se hvor jeg kunne spotte vores hus, og jeg tror jeg har fundet dem alle, men jeg er ikke sikker.

I hvert fald vil jeg gerne dele et par stykker med jer her, og hvis I har lyst, så kan I altid smutte forbi deres online katalog lige her, hvor @suslivings hjem iøvrigt også er at finde.

Skulle der være andre som har lyst til at leje vores hus, så er man altid velkommen til at smide mig en mail på mortilmernee@gmail.com.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar