boligindretning forandringer Hjem Køkken

Køkken update….

7. marts 2019

Vi står lidt på hovedet her hjemme i øjeblikket, det gør man selvfølgelig altid midt i renovering, og jeg ser det selvfølgelig også meget, fordi jeg nu har arbejdsplads her hjemme.

Jeg er lidt handicappet i den forstand, at stort set alle vinker i stueetagen er fyldt op at alle vores ting, og dermed ikke skaber de mest fotogene kroge, men det skal jo være skidt før det bliver godt, er det ikke sådan man siger?

Jeg har dog skabt mig et enkelt hjørne af forår og planter, som gør det ret godt lige nu. Jeg er vild med det hjørne, og jeg ærger mig over, at de pokkers citrontræer opfører sig så skørt. For det er aldrig til at vide, om de overlever indendørs eller ej. Derfor bor de som udgangspunkt også helst ude under vores overdækkede terrasse. Men lige nu, der gør de mig glad her i hjørnet sammen med de nymalede vægge.


At køkkenet bliver forandret er lidt en impulsiv beslutning, vi har snakket om det nogen gange, fordi den sorte malede overflade på køkkenet efterhånden trængte til ny maling, og selvom jeg har været rigtig glad for det, så har min mand været knap så happy. Han var ikke helt så vild med den ufine finish som jeg var…. Nok en skade han har i kraft af hans erhverv som tømrer. Heldigvis for mig, er det derfor heller ikke helt så besværligt for os at forandre de store ting, fordi vi i bund og grund kan det meste selv. Og da jeg endelig fandt ud af hvad retning vi skulle gå, så var han med på at gøre det lige nu. HURRAAAAA

På sådan rent man power niveau er det selvfølgelig ikke mig der flytter elementer, rykker vandet under gulvet og erstatter fronter og bordplader, men jeg kan gå til hånde på maler fronten, som derfor er det sted, hvor forandringen er mest synlig endnu.

Hele rummet er nemlig blevet malet i samme farve som endevæggen var, farven hedder Soft Skin og er fra Jotun. Men et lille tip er, at man altså sagtens kan blande farven i en billigere maling. Det får jeg altid gjort, fordi jeg sjældent har en farve på væggen i samme antal måneder/år som andre, og derfor ikke bruger flere 1000 kr på en stor spand, når det ofte kan gøres meget billigere. Bare spørg hos jeres lokale malerbutik, om ikke de kan bland farven, det kan de ofte, når blot man har farvekoden.

I weekenden satser vi på at flytte øen helt ud hvor den nu skal være, montere nye fronter og bordplade og ellers begynde at skabe rummet, som vi nu gerne vil have det skal være i fremtiden.

Jeg glæder mig til at se det begynde at tage form, men for nu, der kan jeg kun vise et fint færdigmalet rum, få detaljebilleder og renoveringsrod…..Fine sager, en del er fra The General Store Copenhagen
Hjørnet før jeg gjorde det til mit eneste fine sted 🙂
 • Reply
  Anna
  27. marts 2019 at 15:09

  Jeg ELSKER dit hjem!

  Og jeg vil høre dig om farven: Du skriver den er fra Dyrup, men kan simpelthen ikke finde den. Kan søge mig frem til, at den farve du havde på endevæggen i stuen (som nu er gul) havde koden: s 1005-y30r. Er det den samme farve, du har fået i køkkenet? 🙂

 • Reply
  Anna
  27. marts 2019 at 15:13

  Jeg ELSKER dit hjem!

  Og jeg vil høre dig om farven: Du skriver den er fra Dyrup (du mener ikke Jotun?), men kan simpelthen ikke finde den. Kan søge mig frem til, at den farve du havde på endevæggen i stuen (som nu er gul) havde koden: s 1005-y30r. Er det den samme farve, du har fået i køkkenet? 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   28. marts 2019 at 17:53

   Kære Anna

   Jo for pokker, det er Jotun, det får jeg lige rettet i indlægget, det beklager jeg meget. MEN husk den kan blandes i alle slags maling, hvis bare man har koden.

   Men nej, farven i stuen er en anden end den i køkkenet, den i stuen er meget lysere, og ikke helt samme nuance faktisk.

   mvh

 • Reply
  Inge
  28. september 2020 at 18:01

  Hej “Mor til Mernee” 🙂
  Har du mon farvekoden på den farve, du skriver, du har i stuen men som er meget lysere end den, du taler om i indlægget her?
  VH, Inge

  • Reply
   Mernee
   2. oktober 2020 at 12:15

   Kære Inge, jeg gemmer desværre ikke farvebøtterne, men hvis du følger med på instagram, så har jeg mange farvekoder liggende oppe i highligts på min profil 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar