Hverdag Inspiration mit outfit sponsorerede indlæg

Opsamling på miljøvenlig vask. Der passer godt på mine rober.

13. marts 2019

Sponsoreret af BOSCH


Nu tror jeg ikke, at I er i tvivl om, at vi over en periode på 2 måneder har været godt og grundigt igang med vores nye vaskemaskine, faktisk har jeg lykkeligt glemt, hvordan livet så ud før. Mens jeg har forsøgt at italesætte det undervejs, er I måske nogen, der ikke har fået læst med, eller som gerne ville vente og se om der kom mere, inden I evt. skal beslutte jer for en vaskemaskine.

Måske er indlægget her i virkeligheden slet ikke relevant for jer, men jeg tænker alligevel, er der er nogen der ude, der måske har en vaskemaskine der lige er stået af, eller skal bygge nyt hus og gerne vil investere i noget nyt eller måske noget helt 3. Og så vil jeg bare rigtig gerne give min mening til kende, på hvilken form for hårdehvidevarer vi har investeret i, og hvorfor.

I efteråret havde jeg stor fokus på vores køleskab, nu skal det ikke være i fokus idag, men skulle man have lyst til at læse om det, så har jeg lavet en stor opsamling i indlægget HER.

Men siden starten af 2019, har vi haft fokus på vores BOSCH vaskemaskine, som jeg har givet den fine betegnelse af vores 5. “familiemedlem”. Jeg satte ord på den i forbindelse med pigerne og deres gymnastik HER. Hvordan det rum den står i, faktisk er husets hjerte, næstefter køkkenet. Der er bare nogle rum, som man befinder sig i meget mere end andre, og hvor de ting man har i det rum, har en helt særlig betydning for ens prioriteringer i livet.


Jeg satte også ord på, hvorfor jeg synes det er så vigtigt for børn at lege og i særdeleshed at blive beskidte. Jeg har det så stramt med børn der næsten ikke må lege, af frygt for at deres tøj kan blive beskidt….. Jeg har været lykkelig for, at vores piger har gået i institutioner, hvor udelivet har været prioriteret højt, og at de nu går til en sport, hvor de virkelig får rørt sig. Begge dele betyder, at vi altid har haft gang i virkelig meget vask, og at vi er meget glade for, at vi nu har fået en maskine, der vægter miljøet højt, samtidig med, at vores tøj faktisk bliver rent. I kan læse meget mere HER.

I det seneste indlæg gik jeg all in på detaljerne omkring maskinen, den har simpelthen så mange lækre detaljer. Alene designet gør, at den larmer ekstremt lidt under både vask og centrifugering, at den har selv dosering, at den har et program der har fuldstændig styr på 16 af de mest “populære” pletter, her af fx græs og rødvin. Der er masser af go info at hente i indlægget HER.


Min egen garderobe har også været i fokus undervejs, for den vil jeg naturligvis også gerne passe på, jeg elsker tøj, og jeg har en svaghed for noget af det, som måske kommer i lidt mere sarte materialer. Alene her har jeg ofte være lidt udfordret på vask, og jeg indrømmer blankt, at jeg i min alder af 39 år, stadig godt har kunnet finde på at sende de meste ømme silker og viscose med hjem til min mor. Men ikke mere, jeg tør godt vaske alt i den her maskine, og jeg tror faktisk også, at alt har være igennem efterhånden. Jeg har ikke haft ‘en eneste plet der ikke gik væk, og jeg har intet haft noget der hverken er krympet eller har opført sig sært.

Men nu ikke mere teknik, det kan I som sagt læse lige her, jeg vil afslutningvis bare råbe et stort HURRA for det virkelig fine produkt der er flyttet ind hos os, og som har givet mig go samvittighed, i forhold til den hyppige mængde at tøjvask, sådan en travl familie kan have. Jeg håber I vil tage det med I jeres betragtning, hvis I står midt i beslutningen om en ny vaskemaskine i nær fremtid.


    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar