boligindretning Hjem Køkken mortilmernee.dk

Gardiner i det nye køkken :-)

16. marts 2019

De små detaljer begynder at indfinde sig i vores køkken. Både gardiner og den lille lampe til hylden er kommet, og har fundet sin plads. Jesper mangler at fuge et par lister, og så skal vi have flyttet lampen i loftet. Men ellers er vi ved at være i bund med køkkenet.

Det er helt vildt så stor forandring det har gjort for rummet, helhedsudtrukket generelt for køkkenet. Som sagt, så synes jeg det sorte var rigtig fint. Men det bar præg af, at det var flere forskellige tidspunkter som vi havde forsøgt at få til at harmonere, hvor vi her, har fået lidt lov til at starte forfra, og det synes jeg kan ses.

I lang lang tid har jeg ønsket mig gardiner foran terrassedøren, både fordi jeg kan godt kan li fornemmelsen af, at lukke mig lidt inde når det bliver aften, men også fordi jeg synes det har en helt særligt stemning med sig, når de sådan får lov at flagre i vinden. Jeg glæder mig meget til lunere dage, hvor terrassedøren står åben, og de fine gardiner får lov til at bevæge sig i lyset og vinden…..

Gardinerne har jeg fundet på Ellos til der der måtte spørge 🙂

På hylden i køkkenet har jeg købt en fin lille gul lampe. Den er fra Wästberg. Den er ikke særlig stor, og giver heller ikke decideret madlavningslys, men det “arbejde” sørger loftslamperne for at lave. Hvor denne ligesom bare skaber hygge i køkkenet. Lampen har jeg haft kig på længe, har bare ikke rigtig haft et sted, hvor jeg syne den kunne sidde. Indtil nu. Jeg synes den passer så smukt ind her. Eneste issue er, at den findes i mange smukke farver, så jeg havde ærlig talt lidt svært ved at vælge, men mit hjerte sagde gul, ligesom så meget andet for tiden, så det gik jeg med.

Ellers vil jeg bare ønske jer alle en rigtig dejlig lørdag aften. Vi har åbnet en flaske vin, og er landet på sofaen.Reklame/Merles tøj er fra Gro, som har den smukkeste SS19 kollektion


Masser af yndlings fra General Store Copenhagen.

 • Reply
  Christine
  16. marts 2019 at 20:22

  Hei ? Det ble veldig lekkert i det nye kjøkkenet. Ser gardinene er fra Ellos. Husker du hva modellen heter? Ha en god helg?

  • Reply
   Mortilmernee
   18. marts 2019 at 9:56

   Kære Christine

   Åh nej det gør jeg desværre ikke, jeg klikkede dem bare hjem. Mener de kostede 400 kr 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar