Ambassadørskab mortilmernee.dk sponsorerede indlæg

Så så man lige mig på en “scene”….

19. marts 2019

Annonce Visit Vejle

Eller i hvert fald foran en forsamling af mennesker, der ikke lige var min familie. Og det var for aller første gang.

Jeg har fået forespurgt et par gange, om jeg kunne have lyst til i forskellige sammenhænge, at komme med et oplæg omkring influenter, om billeder, om redigeringer eller i det hele taget om at opholde sig på de sociale medier.

Jeg har aldrig sagt ja, fordi det simpelthen ligger så pænt langt udenfor min komfortzone til at jeg tør det…..

MEN…. i forbindelse med et kommende samarbejde jeg skal lave over det næste halve år, sammen med Visit Vejle, der have Maria – min agent – og jeg sagt ja til at være et indslag i deres arrangement.

Der findes i Vejle en virksomhedsbasseret gruppe, der samles nogle gange om året, på de forskellige virksomheders arbejdspladser, og hvor der er forskellige emner på programmet. I dag var en del af emnerne influenter, og hvordan virksomheder kan benytte sig af den slags samarbejder. Hvad får de ud af det, hvilken form for forarbejde skal man gøre sig før man tager det ind osv. Samtidig var der indspark fra virksomheder der allerede har benyttet sig af det, og så fra Maria og mig, som ligesom repræsenterer den anden side af influent branchen.

Jeg havde i sommerferien sidste år et samarbejde med Visit Vejle, som bla. var dagens emne, og på baggrund af det, har vi lavet en ny aftale, som skal køre over det næste halve år.

Jeg er meget beæret over, at være blevet udvalgt til at repræsentere Vejle, som er min fødeby, og en by som jeg stadig ser som mit tilhørssted. Mine forældre bor her stadig, og pigerne skal også om – maaaaaange år – på gymnasiet eller Handelsskolen her inde.

Min opgave bliver i høj grad at sætte fokus på Vejle og omegn. Det glæder jeg mig meget til.

Men idag gik det altså løs….. Og jeg må ærligt sige, jeg var nu lidt nervøs. Det var heldigvis aftalt, at Maria, som har den helt store viden omkring influent branchen, styrede foredraget, og jeg ligesom kom med indspark og stod til rådighed for spørgsmål efterfølgende.

Og det hele foregik naturligvis helt nede på jorden, og folk havde gode spørgsmål. Og det jeg oplevede var jo også, at man faktisk følte sig helt anderledes tilpas, når man faktisk har styr på det man skal svare på…. Det kan også handle om det, der ligger og murer der inde, fordi man tænker tilbage på skole tiden, hvor jeg enten skulle sige noget på tysk, eller udtale mig om en eller anden historisk periode…. FOR SØREN, det var ikke lige mit stærkeste område…..

Anyway, det gik jo rigtig godt, og nu har jeg sluttet dagen af med en lang gåtur i det smukke solskin sammen med Merle, mens lillesøster og farmand var til gymnastik….

I weekenden skal der ske noget vildt, det glæder jeg mig max til, og jeg lover som altid, at tage jer med 🙂

Billedet herunder er hapset af Maria, og regnbuen er ikke opstod lige der i det magiske lys…. Den repræsenterer ret godt, hvordan jeg havde det bagefter 🙂

Dejlig tirsdag aften der ude.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar