Blomster Køkken naturen sponsorerede indlæg

Green-it i haven & til forspiring….

4. april 2019

Annonce for RIG-TIG


Med det smukke vejr sidste weekend, er jeg sikker på, at de fleste af os var ude og få lidt jord under neglene, forberede de kommende urtehaver, om det være sig på terrassen, i haven, på altanen eller måske i vindueskarmen. På den her tid af året starter jeg altid med at have mine små spæde spirer i vindueskarmen, for selvom det godt kan være 14 dejlige varmegrader den ene dag, så kan vi se, at der alligevel pludselig kan komme frost, endda også lidt slud i vejret, og så går det altså ikke, med små sårbare skud der ude.

Jeg startede allerede for nogle uger siden med agurker og tomater, men nu har jeg tilføjet noget mere til urtehaven, jeg har sået ærter, ærteblomster, stolt kavaler, morgenfruer og en blandet lille blomsterpose. I starten ligner det ikke så meget, derfor tilføjer jeg ofte nogle indkøbte urter, så de fine grønne duske er med til at gøre hele indtrykket grønt og lækkert.


Jeg har til denne sæson brugt de smukke have og planteredskaber fra RIG-TIG. RIG-TIG har den fine betydning, at tingene er “lige, som de skal være”.

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt. Bag produkterne står danske og internationale designere, der fokuserer på at få alle detaljer “lige, som de skal være” – samtidig med at der tages hensyn til miljøet i materialevalg og emballage. Mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab.


I min fine kommende urtehave har jeg brugt følgende produkter.

GREEN-IT haveredskaber
GROW-IT urtepotteskjuler med hank
SWEEP-IT fejebakke+kost
PLANT-IT små urtepotter

Når man har de små forspirringer igang, om det være sig inde eller ude, så elsker jeg, at de ligesom også gør lidt ud af sig selv, og med de her redskaber og produkter, synes jeg virkelig godt om, at have det stående både i vinduet, men også ude på terrassen, så snart vejret rigtigt tillader det.

Solen skinnede fra en skyfri himmel den dag jeg plantede, så derfor hyggede jeg mig med det udenfor, men det sker lige så ofte, at jeg står med det indenfor. Det er ikke altid min kære mand synes det er verdens bedste ide, men jeg altså, med det her lækre fejeblad, så synes jeg næsten ikke det er nogen straf at feje jord op…. Er det ik bare flot….?GROW-IT urtepotteskjuler er en smart selvvandingskrukke, der hjælper med at holde jorden fugtig. Den har indbygget dræn og plads til ekstra vand i bunden, så plantens rødder selv kan suge vand efter behov.

Det er altså smart, for jeg har altså tit en tendens til at glemme og vande mine krydderurter, og det endda selvom de står lige foran næsen på mig her i køkkenet. Men her kan man så give dem det ekstra vand, og så sørger krukken selv for at vande rødderne efter behov.

Man kan også hænge dem på væggen eller på kroge i køkkenet hvis man nu har plads til den slags, det synes jeg faktisk ser ret hyggeligt ud 🙂

Men nu venter vi så bare på, at der begynder at ske lidt mere nede i jorden, jeg elsker at følge med i den slags, og pigerne også. Det er næsten det første de gør om morgenen. Lige at tjekke, om der er sket noget nyt siden igår.

Hvad med jer, er I også begyndt at forspire?
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar