Ikke-kategoriseret MIG mortilmernee.dk tanker

Meltdown vol. 2

11. april 2019

Jeg kan huske for et års tiden siden, at jeg befandt på i en tilstand, der tilnærmelses vis mindede ret meget om der, hvor jeg har befundet mig de sidste uger….. Mit hoved er frustreret, jeg har ikke ro, og jeg formår ikke rigtig at dele ret meget nogen steder.

Jeg kan se, at jeg for et år siden kaldte mit indlæg for Mentalt Meltdown, og hånden på hjertet, det føles en lille smule sådan igen.

Jeg har været kørt fast i farver, i indretning, i stil…. I alt her hjemme, jeg kunne bare mærke, at jeg var nødt til at forandre…. For det første, så er det selvfølgelig lettere sagt end gjort, og dem som kender mig nært, de griner bare, og siger… Ja så er du igang igen, det er jo sådan du er. Og ja, det er sådan jeg er, men det er faktisk en anelse hårdt, når den base, den trygge ramme, det sted, hvor alle de kreative tanker skal udfoldes og skabes, de pludselig føles ødelæggende og trælse for mig. Når rammerne man sidder i er irritationsmoment mere end det er er med til at skabe gode tanker og lade ordene flyde her på bloggen.

Der går gerne noget tid, inden jeg erkender, når en af de store forandringer skal ske. Og når vi snakker en hel stue, så ved jeg godt, at det bliver tidskrævende og kommer til at koste. Det er selvfølgelig også derfor, jeg begynder at sælge ud, da jeg virkelig holder meget af tanken om, at når der skal noget nyt ind, så skal der også noget ud. På den måde kører økonomien i indretningen ret meget rundt, og på den måde giver det også bedre mening for mig at gøre det.

Jeg har været igennem en større omgang her hjemme, og det jeg ikke har solgt, det har jeg givet væk til genbrug.

Jeg vidste også godt, at vores sofa var en midltertidig løsning, det kan I læse om lige her. Det var en virkelig øv oplevelse vi havde i starten af året, og som jeg nok havde brug for at lægge fra mig, før jeg var klar til at lede efter en sofa igen. Men i denne uge besluttede jeg, at nu måtte det være, nu skulle der ske noget.

Så jeg har egentlig tænkt stuen helt forfra, begyndt at male en væg, som jeg i skrivende stund er igang med at male om igen, fordi den første ikke virkede…. Det er ofte en af ulemperne ved, at jeg har meget kort fra tanke til handling på de mindre projekter….. Men jeg tror løsning 2 bliver go. Jeg viser frem så snart den er tør, det lover jeg…..

Og så vendte vi tilbage til en sofa, som vi har været inde og se på flere gange. Nu er den bestilt, og velour drømmen rejser videre til en ny glad ejer. Tak til Sofakompagniet for at komme mig til undsætning den gang, det var så dejligt…. Men nu rejser den altså videre, som også var tanken fra start af.

I stuen har jeg også erhvervet mig en ny lounge stol, og den gule er også rejst videre…..

Så nu hvor nogle af de meget dominerende farver og møbler er ude, så kan mine tanker langsomt begynde at tage udgangspunkt i det…..

Men jeg lyver ikke, det kan faktisk været virkelig svært, at være i kreativ meltdown, fordi det i bund og grund, er det som driver mig og min lille virksomhed. Det er det jeg skaber, som er helt grundkernen i mit univers. Og når det ikke fungerer, så fungerer jeg overhovedet heller ikke.

Og det er så den tilstand jeg har befundet mig i over en længere periode….. Lige nu gør jeg det jeg kan, men der er ventetid på den nye sofa, så mens vi venter på den, prøver jeg at arbejde med rammerne omkring.

Men det hjalp virkelig at gå fra tanke til handling, at få tingene videre, for at begynde forfra….. Der kommer lidt mere ro på i det nye, det kan jeg mærke jeg har brug for lige nu, det er nok også i takt med, at der sker så meget ude foran vinduerne, så behøver der ikke ske helt så meget indendørs.

Men nu må vi se…. Jeg kan mærke, at jeg idag havde lyst til at sætte ord på, og at det føltes dejligt befriende, igen at lade ordene flyde…. Og at jeg samtidig kunne mærke roen sænke sig mens malingen tørrer, fordi jeg endelig er på vej i en retning mit hjerte finder glæde i, og lige om lidt, håber jeg igen der er fred på første etage.

For nogen vil det her være et meget latterligt problem, men for mig, der føles det egentlig ret tungt mens det står på….. Og det er også kun mig selv, der vikle mig ud af det igen….

 • Reply
  Camills
  11. april 2019 at 20:48

  First world problems…?

  • Reply
   Mortilmernee
   12. april 2019 at 9:45

   præcis

  • Reply
   Lena
   12. april 2019 at 20:19

   Bryder du med alt det gule lige her inden påske ? ?
   Ej det bliver spændende at se, hvad du finder på!
   Hånden på hjertet så synes jeg heller ikke, at stuen har fungeret så godt efter den nye sofa kom ind om end det var dejligt, at du kunne få den i nød. Så det bliver spændende at se din nye sofa og farvesammensætning ?

   • Reply
    Mortilmernee
    15. april 2019 at 12:35

    Ha ha, ja det gør jeg simpelthen…. Men så kan man nok endenu bedre se de små kyllinger på påskebordet når den tid er 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar