ananas i egen juice Collab Management MIG mortilmernee.dk

Forsidefrue og tv….

3. maj 2019

De sidste uger har været indhyldet i en tåge af sorg og tanker, så alt det som faktisk er sket sideløbende, har på en eller anden måde været virkelig mærkeligt for mig at være i.

I kølvandet på den fine artikel som BT bragte i påsken, har de lokale nyheder også fundet det hele interessant. TV Syd bragte selv en artikel et par dage efter, som belyste det her emne, at man som influencer kan leve af det.

Der gik ikke så mange dage, inden de ringede igen, fordi de faktisk gerne ville lave et indslag omkring det. Jeg synes det er ret fedt, at der også er kommet fokus på mit erhverv, her i det jyske, for det er altså ikke helt så normalt her ovre, at leve af de sociale medier, som det måske er i København, og det er nok også det man fandt spændende, og gerne ville bringe ud til seerne.

I hvert fald var de forbi i sidste uge, og det kom der så det her klip ud af, som jeg linker til HER.

Det er virkelig sjovt, som man på ganske få måneder, pludselig har skabt forståelse blandt sine gamle kollegaer, for hvad det egentlig var, jeg gik og puslede med når jeg gik hjem. Jeg kunne godt opleve, at nogen tænkte jeg “bare” arbejde mine 11 timer på kontor i min administrative stilling, og så dangderede jeg ellers resten af tilværelsen væk, for det lød simpelthen for mærkeligt at det kunne være et job.

Og pludselig har jeg fået søde tilkendegivelser fra øst og vest, at man har set mig på en avis, og senest i indslaget, som blev vist på TV Syd igår.

Nogle af dem som kender mig godt, er begyndt at kalde mig “forsidefruen”…. Det er så nok det sidste program jeg kommer til at relatere mig selv med. Selvom jeg sluger det råt, jeg kan faktisk godt li det, men jeg synes på ingen måde, at jeg lige falder ind der.

Men jeg er super stolt af, at være med til at gøre det mere synligt, hvad det er vi laver, hvordan det fungere, og i særdeleshed også at skabe fokus omkring Collab Management, som jeg er så pavestolt af at være en del af. Uden min agent Maria og hele Collab set up’et, er jeg faktisk ikke sikker på, jeg endnu havde taget steppet…..

Det var egentlig bare et lille fredags pip fra mig….. Fordi jeg hånden på hjertet, selvfølgelig er stolt af de skrevne ord og den fokus der har været omkring mig på det sidste, men at det måske har været lidt forsinket, fordi hverdagen “kom i vejen”. Der var nogle ting der fejede det hele til side, og hvor mit fokus skulle være et helt andet sted, end på aviser og TV.

Men her er det, hvis I skulle have lyst til at se og læse.

Link til TV SYD.

Link til BT


 • Reply
  Heidi Hallingstad
  3. maj 2019 at 8:56

  Jeg så dig i mit TV i går, Louise, og der var jo en ren fornøjelse. Skønt at erhvervet bliver belyst og du er jo den fineste repræsentant.

  • Reply
   Mortilmernee
   3. maj 2019 at 9:01

   EJ hvor er du sød, tusind tak for det og rigtig go weekend

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar