boligindretning Børneværelser forandringer Hjem Malede vægge Merle

Ny væg hos Merle…

4. maj 2019

Merle og jeg har i noget tid snakket om, at hun gerne ville af med tapet væggen. I ved, den med junglen, tigeren og alle de andre fine vilde dyr. Jeg var ret vild med den tapet, og hvis jeg kunne, så havde jeg flyttet den ind til Neel, som sagtens kunne have den et par år endnu. Men jeg forstår også, når man er på vej mod 11, at man måske ikke rigtig behøver at have dyre tapet på væggen mere.

Vi plejer at give pigernes værelse en overhaling i efteråret, og det kommer jeg nok også til at gøre igen i år, men idag, på sådan en lørdag, hvor der pludselig var sne udenfor vinduet, blev vi enige om, at vi kastede os over det idag.

Merle synes kalkmalingen, som vi har brugt i stuen, var super cool, eller for at bruge hendes egne ord “mega nice”. Så vi gik sammen om til farvehandleren, og valgte den farve, som hun ville have på sin væg. Hun gik med en lidt lysere grå, og således gik jeg igang.

Malingen er ikke helt tør på billederne her, for jeg tog dem lidt tidligere på dagen, men jeg tænker alligevel sagtens, at man kan fornemme, at hendes værelse virker ret anderledes, nu hvor hun ikke har tapet væggen. Det er et meget roligere look, som vi nu går og pusler lidt med ideer omkring, i forhold til resten. Men det bliver altså nok først i efteråret.

Idag var hun bare rigtig glad for den nye væg, som nu pryder hendes værelse, og det kan jeg ret godt forstå. Det kalkmaling har altså en lækker struktur, og looket er jeg vild med.


 • Reply
  Helene
  19. maj 2019 at 18:21

  Hej,
  Kan du mon fortælle hvor globussen er fra? Den er simpelthen så fin 😀
  Mvh Helene

  • Reply
   Mortilmernee
   19. maj 2019 at 21:38

   Hej Helene

   nej jeg kan simpelthen ikke huske det, jeg googlede bare globus den gang jeg søgte den, og så kom der mange forskellige frem. Men den er købt fra ny, på en udenlands side, og den var her 2 dage efter. Det var så fint :-9

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar