boligindretning Hjem mortilmernee.dk

Stuen… Nu med Sofa

7. maj 2019

Og således tog det alligevel mange måneder, før vores stuen endelig blev som vi ønskede.

Idag kom det længe ventede møbel ind af døren…. Det er ikke den vi i sin tid besluttede os for, men undervejs i processen faldt vi for denne fine Sofa, som nu netop er blevet leveret.

Hvis man har fulgt med, helt fra start, vil nogen måske synes, at den kunne minde en smule om den sofa, vi havde for 7 år siden, og det gør den faktisk også. Denne er også fra Ilva – som nu også er ide møbler – ligesom den helt gamle var. Og stoffet minder også en anelse om. I hvert fald føltes det lidt som at spole tilbage, da den pludselig stod i stuen.

Men her stopper så også al sammenligning med, hvordan vi boede for 7 år siden, mange stilarter har vi været igennem siden, og jeg forudser også en masse i fremtiden. Men lige nu, der er vi her, i meget mere rolige omgivelser, end vi længe har haft, men stadig med et twist af skævhed, ligesom jeg elsker det.

På skabet står friske syrener og i vasen er der blomster plukket ind fra haven, og idag har jeg også købt bonderoser for anden gang i år. Vi går en tid imøde, hvor naturen bare gir og gir, og jeg elsker at tage den med ind og lade det blive en del af vores hjem.

Men nu vil jeg, for første gang i en uge, smide mig i sofaen, og se noget HBO, vi har ikke rigtig følt for at hænge ud her inde uden sofa, det er som om, det gør man bare bedst, når man kan kravle lidt sammen i nogle puder i et hjørne…. Så go tirsdag aften til jer, jeg har smækket fødderne op.

Hvis I skulle ha lyst til at tjekke sofaen ude, så findes den lige HER.
 • Reply
  Ellen
  31. oktober 2020 at 14:44

  Så smukt en sofa!

  Indlægget er jo lidt “ældre”, så linket virker ikke længere. Kan du huske hvad modellen hedder? ?

  • Reply
   Mernee
   2. november 2020 at 10:08

   Den hedder Nybro 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar