Ikke-kategoriseret

Slatne agurker og mystisk plante.

15. maj 2019

Ja lækker overskrift ik, og jeg tænker, at flere nu sidder med nogle yderst interessante metaforer inde i hovedet. Jeg selv, har da også et par stykker…. Som fx imorges, hvor jeg var ude og gå 9 km med min veninde, og kom i tanke om jeg havde glemt min BH…..

Men nu er det ikke den slags slatne agurker vi skal omtale idag, det er faktisk de helt fysiske planter, jeg netop plantede i søndags. Desværre var kong F….. vinter lige forbi et par nætter igen, og således måtte både en tomat og en agurk allerede bukke under. ØV…..

Da jeg var på min lille havevandring her til morgen, kunne jeg nemlig konstateret det slatne syn, som mødte mig nede i drivhuset.
Der er heldigvis stadig liv i 2 af dem, og nu venter vi altså lige et par uger, tror jeg, før vi køber nye til erstatning.

Men heldigvis er hele haven virkelig godt igang, der sker nærmest noget fra dag til dag, altså det gør der, men det er lige før jeg faktisk kan se det med det blotte øje. Lupiner, rabarber og kæmpe valmuerne strutter der ud af, små gule vilde valmuer, der sår sig selv i hele haven, hjerteranke og akelejer står på spring til at blomstre der ude lige nu, og hvor er det bare vidunderligt. Krukkerne på terrassen fik som bekendt også en lille overhaling i weekenden, så her står også en masse dejlige farver og stråler.

Men bedst som jeg skulle til at plante noget nyt i en krukke, og begyndte at rode i jorden, så opdagede jeg de fineste små spirer på vej. 3 forskellige steder faktisk. Jeg kan simpelthen ikke huske hvad jeg satte her i det forgangne år, men i hvert fald, så har det været en staude, for nu er den godt på vej op igen….. Er der mon nogen af jer, der kan se hvad det er for nogle fine små skud, lige her i min krukke??


Og hey, idag er det jo faktisk lille torsdag, fordi der er helligdag på fredag, det er så dejligt, når de her små fine dage kommer kommer dryssende i løbet af foråret, små åndehuller, med plads til at sove lidt længe og se nogle venner. Imorgen, når vi alle kommer hjem fra gymnastik, så skal vi have varme hveder og nyde, at vi har fri fredag. Vi kan ikke lige sove længe, for det er igen Merles tur til at sætte flag op sammen med et par talentholds veninder og deres forældre. Lørdag skal vi se dans, vores venners datter har afslutningsshow i Vejle Musikteater, så det glæder vi os til at opleve, og mon ikke vi ender med at hygge os med noget mad efterfølgende.

Jeg ønsker jer alle en dejlig onsdag aften, og så håber jeg at nogen ved hvilken plante der er på vej, og ellers, så vil jeg bare glæde mig til at følge den indtil blomstring 🙂

 • Reply
  Jeanette Aggerholm
  15. maj 2019 at 20:55

  Jeg venter i spænding på om nogen kender planten, da jeg har dem spredt rundt i kanten af mit staudebed. De kom også sidste år. Ender med at blive en høj, enlig stængel med en lidt kedelig blomst for oven.

  Kh Jeanette

  • Reply
   Mortilmernee
   19. maj 2019 at 15:09

   Der var flere gode bud på instagram, noget med ballon var der flere der skrev. Jeg er stadig ret spændt på hvad de udvikler sig til :-9

 • Reply
  Signe Op.
  18. maj 2019 at 17:43

  Hmm… altså, bladene ligner for mig at se mest noget hortensia -men plejer de at dukke op fra helt nede under jorden? ?

  • Reply
   Mortilmernee
   19. maj 2019 at 15:09

   Jeg tror ikke det er hortensia i hvert fald, dem har jeg mange steder :-9

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar