boligindretning familie ferie mortilmernee.dk sponsorerede indlæg Traveltip

Go uge… Og smuk pinse…

7. juni 2019

Indeholder reklame

Sikke en uge, den har været fantastisk indtil nu, men travl…. På den gode måde….. Jeg måske gjort rent lidt mere end man kunne ønske sig, men når man får to hold ind, på 3 dage, der skal fotografere hele molevitten, så gider man godt, at tingene står sig fra sin pæneste side.

Jeg håber det lykkedes, nu glæder jeg mig i hvert fald til at se de kommende reportager, som bliver meget forskellige, selvom de er skudt med få dages mellemrum 🙂

Ellers har jeg brugt ugen på arbejde mig lidt foran, da jeg ved at måneden kommer til at køre i et hæsblæsende tempo. Jeg er typen der rigtig godt kan li at være bare en lille smule på forkant, så det har jeg forsøgt at komme.

Men som jeg skrev tidligere, så er der også en del af de dejlige opgaver jeg skal lave, der kræver min fysiske tilstedeværelser, og så er det ret svært, at lave noget på forhånd.

Men nu kan jeg vinge hytten af, hvilket pigerne også synes svært begejstrede for, nu er det nemlig igen helt ok, at efterlade aftenens leg til næste dage…. ha ha

I skrivende stund sidder jeg midt i en masse kufferter, toilettasker og kjoler på bøjler, for vi kører nemlig til Sverige om under en time. Jeg har endnu en gang fornøjelsen af at være repræsenteret af Visit Sweden, hvilket vi glæder os stort til.

Denne gang tager turen os gennem Småland, hvor ingen af os nogensinde har været før, men når jeg sådan bare har googlet lidt på de steder vi skal besøge, så må jeg bare sige, at Sverige som altid, lever op til den idylliske fortælling, som jeg forbinder det med. Vi skal overnatte 3 forskellige steder, og vi har en masse fantastiske oplevelser i vente.

Igår aftes var jeg inviteret til event på Tirsbæk Gods, det var Rosendahl Design Group der inviterede, hvilket jeg var meget begejstret for. For det første, fordi det var her, i mit eget område. Wauw, det i sig selv var så fantastisk, sådan en følelse af, at være på “hjemmebane” til event. det er meget sjældent for mig at opleve det. Omgivelserne, maden, drinksene og det smukke showroom og alle de andre søde damer, var med til at gøre min aften helt komplet.

Jeg vil sige, jeg var faktisk ret glad, for at min veninde Michelle var chauffør, for med de lækre drinks vi skulle mixe, er jeg nu ikke helt sikker på, at jeg var kørestærk nok til hjem turen, hvis jeg selv havde været bag rettet.

Rosendahl Copenhagen repræsenteret intet mindre end 9 brands. Her af

Arne Jacobsen Clocks, Bjørn Wiinblad, Global, Holmegaard, JUNA, Kay Bojesen, Kähler, Lyngby Porcelæn og Rosendahl.

Det var i sandhed en smuk aften, tusind tak for at lade mig være en del af den 🙂 Jeg har foreviget et par glimt fra aftenen og omgivelserne herunder.

Men nu vil jeg putte det sidste i min kuffert, og drøne mod Sveriges land…. Det bliver så dejligt at tage afsted, bare os 4, og nyde hinanden og alt det fine vi skal….. Jeg lover at lave en god beskrivelse af det hele når vi er retur.

Rigtig smuk pinse til jer alle

Smukkeste opdækning med dug fra Juna og glas fra Rosendahl
Drinks fra Vinbaren i Kolding
Smukke nyheder fra Juna, nattøj produceret af sengetøj = bæredygtighed
Tirsbæk Gods
Udsigt fra showroomet
Velkomst drinks
Showroomet
Flere drinks…. h aha
Fantastiske omgivelser
 • Reply
  Venterpaavinblog
  7. juni 2019 at 12:06

  Smukke billeder!
  Håber I får en god tur til det svenske, glæder mig til at se med.

  • Reply
   Mortilmernee
   11. juni 2019 at 12:19

   tusind tak, jeg sidder netop nu og arbejder på indlægget, håber at have det klar i aften 🙂

 • Reply
  Sofia
  11. juni 2019 at 22:09

  Where is your lovely bracelet from?
  /Sofia

  • Reply
   Mortilmernee
   12. juni 2019 at 11:12

   its from norinori shop

 • Reply
  Stina
  31. marts 2020 at 14:43

  Jeres bord er så smukt. Hvor er det fra? og hvis du selv har lavet det, har du så en guide? <3

  • Reply
   Mernee
   31. marts 2020 at 18:51

   Hej Stina

   Bordpladen er fra Thorsøe, og foden har vi fået støbt ved en smed, jeg har lavet et indlæg om det på et tidspunk, prøve at google mernee spisebord, evt. mortilmernee – som var mit navn den gang.

 • Reply
  Filippa
  6. september 2020 at 14:22

  Hvor er dine fine spisebordsstole fra?

  • Reply
   Mernee
   6. september 2020 at 19:48

   Det er wegners Y-stole 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar