Blomster ferie Fotografi tanker

Magi på foto….

18. juni 2019

Magiske Sverige, magiske omgivelse, magisk lys og magisk fotograf…. Jeg kunne blive ved. Men inden jeg æder ordet op, så vil jeg alligvel prøve sætte lidt ord på de her billeder, som jeg er så evigt taknemmelige for, at vi fik taget, der oppe i Sverige, en gylden juni aften.

Ofelia Wadskog kontaktede mig på vores første aften i Jönköping, om hun mon måtte få lov til at fotografere os. I forvejen synes jeg, at vores program var tæt pakket med gode oplevelser, men med et hurtigt kig på Ofelias Instagram, sagde jeg til Jesper, at det var vi simpelthen nødt til at finde tid til. Så vi aftale med Ofelia, når vi var landet på Wällby Säteri, så ville vi finde hinanden, og håbe vejret var med os.

Billedet taler helt for sig selv, vejret VAR MED OS…. Det gyldne solskin over den svenske natur, hvor heldig har man lov til at være…..

Jeg følte mig helt tryg ved det Ofelia havde gang i, det havde hun helt styr på. Men det mest vidunderlige ved de her billeder er, at hun har fanget nogle situationer, som er helt naturlige, at der bliver rettet på en kjole, at en tot hår flyver forbi ansigtet, at ansigtet viser lidt rynker, ægte smil i øjnene…. Det er lige præcis det, som skaber det helt særlige udtryk i billederne.

Vi har fået knap 100 billeder, og jeg har set mig igennem dem oceaner af gange, til indlægget her havde jeg virkelig svært ved at vælge nogle “få” favoritter, men jeg har forsøgt. Tænkte alligevel ikke, at I havde behov for 100 billeder af mig og min familie, for at fornemme stemning 🙂

Men jeg skal i hvert fald helt sikkert ha nogle af dem fremkaldt, tror også jeg vil ha lavet en bog…. Det er minder om en aften, i det svenske som var helt særlig.

Til Ofelia, tusind tusind tak for de helt særlige minder du har givet os 🙂

 • Reply
  Jeanette Renting
  19. juni 2019 at 13:41

  Wow, fine, fine billeder.

  • Reply
   Mortilmernee
   20. juni 2019 at 14:54

   tusind tak 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar