boligindretning Hjem Inspiration kunst mortilmernee.dk sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

“Ny” stue, nye billeder på væggen.

25. juni 2019

Annonce Desenio


Over de sidste måneder har vores stue undergået en større forvandling, stilen er blevet noget mere nedtonet, farverne kører i pastel paletten og blomsterne forsøges så vidt muligt, nu at komme fra haven eller grøftekanter jeg møder i vores område. Selvfølgelig købte jeg bonderoser da de struttede i butikken lang tid før de står i haven. Men altså, jeg synes det er helt særligt, at plukke ind fra egen haven.

Men nu hvor møblerne efterhånden er godt på plads, så har jeg også fået lyst til at lege lidt med væggene. Jeg er kører op og ned i hvor meget jeg kan li at have på væggene, så derfor kan jeg også godt li, at mixe op med noget der er knap så dyrt, således udskiftningen ikke synes helt så tosset. Her er Desenio helt fantastisk, de formår at få nyheder ind konstant, og de er virkelig gode til at rykke sig i den retning som trenden befinder sig. Jeg er endda også så heldig, at jeg har fået lov til at dele en rabatkode med jer ( den kommer til sidst i indlægget. )

De køb jeg har gjort mig den her gang, stikker nok lidt af, i forhold til det jeg har haft købt før i tiden, men lige præcis disse, synes jeg bare er virkelig lækre mod de lyse møbler, den rå kalkmalede væg og de andre tonede nuancer vi kører her i stueetagen.

5 forskellige er det blevet til, og så har jeg leget lidt med dem flere forskellige steder i huset 🙂

Jeg linker til dem alle 5 under billederne her 🙂
I vores stue har jeg hængt følgende billeder op:

Beige Mushroom Plakat

Sunrise illustration Plakat

Abstravt Strokes Plakat

White Ink Swirls Plakat

Brush Lines No1 Plakat

På billederne der kommer herunder har jeg flyttet dem lidt mere rundt, en er også kommet ind i spisestuen over den lyserøde kommode, det synes jeg også ser ret lækkert ud.

Som I ved, så har jeg jo et par søm hængende hist og pist, således jeg altid kan flytte lidt rundt efter behov, og jeg elsker at skabe nye udtryk i vores hjem. Nogle gange ved at flytte en helt masse, men at flytte et billede, kan også have en stor effekt for mig. En dag skal jeg også prøve at integrere dem i billedvæggen, men jeg tror også, at de måske skal prøves oppe hos pigerne, nu hvor deres værlser også har fået en fin forvandling. Der er mange muligheder, både med rammerne og plakaterne. Det er helt op til ‘en selv, hvordan det skal styles 🙂

I de næste par dage, helt præcist fra dagsdato, til og med d. 27 juni, der har jeg fået lov til at dele en rabatkode med jer.

Koden giver 25 % hos Desenio

KODEN ER 25MORTILMERNEE

( Koden gælder ikke “Handpicked & Collaboration” Plakater og rammer )

Husk, som jeg altid siger, vælg din kunst med hjertet, så skal de nok komme til at fungere, for det er ikke tone i tone der nødvendigvis skaber kunsten i dit hjem, det er altid det der er valgt med hjertet, fordi det gør hjem til HJEM.


 • Reply
  Kirsten
  8. september 2019 at 18:49

  Hvilken farvekode er der på væggen med den laksefarvede skænk? Og hvor er farven købt? 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   8. september 2019 at 21:50

   Hvis du søger på malede vægge her på bloggen, så er der farvekoder i indlæggene der ned igennem 🙂

 • Reply
  Kirsten
  9. september 2019 at 20:43

  Tak for svar, men jeg synes ikke, jeg kan se nogen farvekoder i indlægget?? ? Der står kun hvilke billeder, du har sat på væggene fra Desenio… Hvor skal jeg mon kigge for at finde farvekoder på de smukke, nedtonede vægfarver?

  • Reply
   Mortilmernee
   12. september 2019 at 10:14

   Der er helt sikkert en del indlæg med farvekoder, men ellers skal du hoppe på instagram, der har jeg farvekoder liggende oppe som højdepunkter 🙂

 • Reply
  Simone
  7. maj 2020 at 21:00

  Hej, det er nogle smukke stole du har på billedet med spisebordet. Hvor har du købt den stol, der kun er en af på billedet? 🙂

  Hilsner Simone

  • Reply
   Mernee
   11. maj 2020 at 9:22

   Hej Simone

   Den er købt i Les Coulisses i Århus og er fra mullervanseveren 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar