ferie Ikke-kategoriseret Inspiration MIG min uforbeholdne mening Rabatkoder sponsorerede indlæg

Nyd din sommerferie med yndlingsbogen “i ørene”

30. juni 2019

Reklame for Mofibo

Sommerferien står for døren, solen skinner – i hver fald de fleste dage – ned fra en skyfri himmel og de lune grader smyger sig kroppen og beretter os om, at det snart er tid til at gå lidt i “dvale”.

I de seneste år har jeg syltet noget af det, som jeg altid har holdt ubeskrivelig meget af. Nemlig at læse bøger. Jeg har altid “slugt” den ene bog efter den anden, elsket at forsvinde fuldstændig ind i bogens univers, give mig hen til de skrevne ord, de fabelagtige stemninger der dannede sig i mit hoved. Sådan en slags mute funktion følte jeg, at jeg gik ind i, og jeg elskede at være der.

Men pludselig kom der børn, så kom der streaming af serie apps, og min tid smuldrede mellem hænderne på mig, det at åbne en bog, synes pludselig som et uoverskueligt “projekt”.

Men denne sommer, har jeg besluttet, at tage fat om det igen, bare på en lidt anden måde…. Jeg har nemlig hentet Mofibo app’en ned på min telefon, jeg har fundet nogle af de bøger, som jeg gerne vil læse, og så kan jeg mærke, at jeg virkelig skal forsvinde ind i bøgernes verden igen.

Jeg kan mærke, at jeg er meget tiltrukket af, at jeg kan sætte høretelefoner i ørene, og så kan jeg ligge og lytte til bøgerne, istedet for at få hovedpine af at knibe øjnene sammen bag solbrillerne på en solseng. For jeg ved godt, at jeg aldrig rigtig kan finde en go læsestilling, og så bliver det bare aldrig til ret mange sider alligevel.

Men nu, nu kan jeg tage de her propper i ørene, og så kan jeg bare lytte…. Normalt, når jeg går mine lange ture, så plejer jeg også at have musik i ørene, men siden jeg har hentet mofibo, så er det altså bøgerne, der har fået lov at overtage.

Jeg vil bla. glæde mig til at kaste mig over Knust af Anne Mette Kirk, men først, skal jeg lige har fulgt op på de seneste udgaver af Jussi Adler. De første 5 bøger var bla. nogle af dem jeg slugte hver gang de blev udgivet…. Krimi er min all time favorit genre. Men det kommer nok ikke sådan bag på ret mange…. Så dem er jeg startet på, og hvor er det bare fedt, at være igang med bøger igen…..

Jeg har også downloaded appen til pigernes Tablets, nu hvor de er gået på sommerferie, skal de jo gerne holde læsningen ved lige, og pludselig var der sådan et “bibliotek” lige ved hånden, det synes de var helt fantastisk. Og når det er sovetid, så får de lov til at lytte dem istedet….

Kender I Mofibo? Hvis ikke, så kan jeg lige kort fortælle, at det er en abonnementstjeneste for streaming af bøger, præcis ligesom du kender alle de andre streamingtjenester. Man kan lytte til lydbøger og læse e-bøger i App’en fra telefonen eller din tablet.

Der findes over 100.000 bøger i forskellige genre, og App’en fungerer over alt, om man er i bus, på fly, på en solseng eller på vandretur. Der er altid mulighed for

Mofibo er en abonnementstjeneste for streaming af bøger og fungerer på samme måde som andre streamingstjenester. Du kan lytte til lydbøger og læse e-bøger i app’en fra din tablet eller smartphone.

Har du lyst til at prøve Mofibo af, så kan du prøve det gratis de næste 30 dage, det vil sige, du har det helt gratis her i din sommerferie.

Du skal blot logge ind på MOFIBO, via linket HER, og taste koden MTM2019 så er du igang.

Koden gælder til og med d. 31 juli

Måske vil I dele jeres yndlingsbog med mig, så jeg har noget nyt og spændende at kaste mig over, når jeg er færdig med Jussi Adler og KNUST.

Rigtig go sommer 🙂

Et lille udpluk af, hvad jeg har liggende i min boghylde på Mofibo

Flere bøger i min boghylde, en go blanding af mine og pigernes
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar