Blomster familie ferie Mine piger naturen Spring Gymnastik

Ferieland …..

15. juli 2019

14 dage er allerede gået, siden pigerne tjekkede ind i ferieland, men som I måske husker, så var den første uge alt andet end fornøjelig, da jeg var fyldt med bekymringer i mange retninger.

Heldigvis fik vi bugt med bakterier og sygdom, solen kom frem, og freden lod sig sænke over vores lille hjem. Der blev tid til cykelture, vi har plukket blomster, både hos vores lokale bondemænd, i haven og i grøftekanter. En af dagene fik pigerne lyst til at lave blomsterkranse, så vi tog afsted, plukkede løs og så brugte de ellers en masse gode timer på et tæppe i haven, hvor de fik kreeret de fineste kranse. De hænger nu i gangen, og er tørret så fint ind.

I fredags fik den sidste mand i hytten også endelig ferie, det havde vi set frem til. For selvom vi hyggede os, pigerne og jeg, så føltes det bare lidt forkert, at farmand tog afsted tidligt hver eneste morgen, mens vi andre snuede videre.

Det er her jeg endnu en gang priser mig lykkelig for det job jeg har fået kreeret, godt nok plejer jeg at have 4-5 ugers sommerferie der hvor jeg var på kontoret, men nu, hvor jeg fuldstændig selv bestemmer over min dag, så er det altså muligt, at planlægge sin hverdag således, at jeg stadig når en masse, selvom pigerne er hjemme, således de stadig føler, at mor er til stede. Selvfølgelig er jeg gået ned i gear, det er de fleste vidst på den her tid af året, og mange er ude og rejse allerede…. Det føles så stille når man tjekker ind på instagram, folk er bare så dejligt afslappede, med billeder i gyldne toner af sand, solkys og varme himmelstrøg…. Jeg elsker det.

Og som I ved, så nåede jeg også lige at få 1. salen gjort færdig – vi har nemlig lejet huset ud til shoot igen på den anden side af sommerferien, så det skulle gerne være klar :-). Og så kunne jeg ganske enkelt heller ikke vente, nu hvor jeg efterhånden begyndte at have tingene til at falde på plads i hovedet, og der var solgt så meget, at der var råd til at gøre lidt mere, så det var egentlig bare at sætte igang 🙂

Imorgen er det vores tur til at vende snuden syd på…. Først ned mod Gymnastikken i Bürstadt – vi sætter pigerne på gymnastik bussen imorgen tidlig, hvilket jeg må indrømme, jeg har det virkelig underligt med, og så kører vi selv ganske kort tid efter….. Og heldigvis er vi der nede til at tage imod, når de ankommer sidst på aftenen.

Det er langt nede, ca 8-9 times kørsel i bil, så min mave er rigtig glad for, at jeg er på hotel ikke så langt væk, og min mand er til stede i hans træningstjans, det meste af tiden også. Større er Neel alligevel ikke 🙂

Og på lørdag triller vi mod Paris – og min 40 års fødselsdag….. Jeg er glad er jeg, jeg er sommer- og ferieklar, jeg vil kysse lidt ekstra, holde i hånd og nyde mine små damer på hovedet i luften…. Og efterfølgende i florlette kjoler gennem gaderne i Paris.

Må I alle få den aller smukkeste sommerferie, vi ses om et par uger igen

Glad med glad på da Jesper endelig fik ferie i fredags, halskæder og armbånd er Stine A Nyheder
Blomster i naturen
Plukkede blomster i Neels fine univers, vasen er fra Flyting Tiger, og er i butikkerne lige nu
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar