gymnastik Instagram MIG Spring Gymnastik tanker

Live Instagram, Gymnastik og tanker….

22. august 2019

Sikke en uge….. Den har været med nerverne helt uden på tøjet, ikke så meget mad indenbords, nervøsitet, spænding og stolthed…..

I der følger med her, ved godt, at gymnastikken fylder meget i vores liv, en sport som for 4 år siden ikke sagde mig super meget, er nu en af de ting, vi bruger det meste af vores fritid på.

Vi har to børn, der elsker det højere end højt, og mind mand, der bare er gået all in – som gammel sportsmand vil jeg også sige, at det helt sikkert falder ham lidt lettere at fange navnene på springene, gennemskue hvilken vej de skruer alt efter hvilket ben de sætter af på, og nu er igang med at lære, hvor han skal sætte en hånd for at løfte op og hvor han skal gribe ind for tage imod….. Og der er meget mere……

Jeg tager hatten af for ham, for han er gået 100% helhjertet ind i den her proces, for at lære og forstå det, som fylder så meget i vores børns liv.

For ca. et år siden skrev jeg DET HER indlæg, hvor Merle havde gennemgået flere ugers optagelsesprøver, og med lykkelig slutning, en optagelse på talentholdet….. Jeg glemmer det aldrig, at overbringe hende den besked, var kæmpe stor, og hun græd af glæde…..

I år, er det faktisk lillesøster, der har været til optagelse på samme hold, og det har været med is i maven – omend noget meget uroligt is fra min side…. Neel har udviklet sig hurtigere end vi sådan liiige havde øje for i starten, og pludselig, siden foråret, kunne vi godt fornemme, at det måske var okay, at hun også tog chancen, og gik til optagelse…..

Optagelsestræningerne sluttede i mandags, hvor vi kl. 21.30 kunne overbringe hende beskeden, at hun fandme…. ja undskyld sproget… røg gennem nåleøjet….. Lille lort…. Hun er 8 år, fylder 9 til januar, og hun bliver den yngste på holdet.

Omkring det, har vi det okay roligt, det ved vi der er taget højde for, og gymnastik universet er jo på ingen måde nogen surprice for hende, hun er skolet i disciplin og hjemmetræning på sit gamle hold, hun har sin styrke på plads, og hun har altid os og storesøster at læne sig op af….

Så at vi nu har 2 unger damer på matriklen, der til næste år går på samme hold, og selvfølgelig dermed i de samme opvisninger, det er vi simpelthen SÅ stolte over…..

Det er vildt, at være de her optagelser igennem, ikke bare for gymnasterne, men også for os forældre…. For man ser på børnene, hvor meget de gerne vil det….. Jeg er helt sikker på, der er noget læring og styrke i det, som man kan bruge frem i livet….. Men der er jo også nogen, som bliver skuffet i sådan et forløb, og det ER bare hårdt, når man oplever, at ens børn ikke får et stort ønske opfyldt….

Men idag torsdag, er den aller første rigtige træningsdag, hvor begge piger er på samme hold, og hold op hvor jeg er jeg spændt på at høre, hvordan det er gået……

Min mand vil fremadrettet også været tilknyttet deres hold nu… Da han blev tilbudt et blive en del af trænerteamet her, var vi ikke et sekund i tvivl….. At være med på sidelinjen i sine børns store interesse, det er i mine øjne, en kæmpe gave som forældre….. Og så håber vi bare, at de synes det er lige så fedt som vi gør….. Måske de ændrer mening når de blir lidt større 🙂 ha ha – men lige nu, der er vi bare dybt forankret i dem og deres interesse, vi prioriterer det ganske enkelt ret højt.

Jeg skrev for lidt tid siden også et indlæg, omkring den hårfine balance vi nogen gange bevæger os på, om balancen mellem opbakning og at pace. Det kan læses lige HER.

Og mens pigerne idag var til træning, valgte jeg så at gå LIVE på instagram…. ja hvad er det er I måske nogen der tænker…. Og jeg må sige, jeg har heller ikke stiftet super meget bekendskab med det før.

Men jeg har sådan indenfor den sidste tid, udforsket lidt, i alle de features som instagram faktisk har at byde på, og jeg er ret vild med den modtagelse det har fået. Hvordan I, min læsere/følgere faktisk rigtig gerne vil interagere med mig, stille spørgsmål, dele inspiration osv. Det har overrasket mig helt vildt.

I tirsdags lavede jeg en spørgerunde på instagram, hvor en del af spørgsmålene gik på vores hjem, mit tøj og pigernes gymnastik, men der var også stor interesse for fertilitetsbehandlingen som vi i sin tid gennemgik, vores “afsked” med forsøget om et 3. barn men også på det “issue” at Jespers familie ikke er en del af os…. Så jeg besluttede derfor, at en live snak, måske var nemmere, set i lyset af de spørgsmål, da det bare er meget nemmere at svare på sådan “up front”.

Så det var lidt med ondt i maven, at jeg trykkede live her til aften…. Men jeg var simpelthen online i 5 kvarter, og I var så søde og gode til at spørge, jeg sys det var mega hyggeligt…. Så det er jeg på ingen måde skræmt over at skulle gøre igen…. Af hjertet tak, hvis du læser med her, for også at tage så godt imod det 🙂

Mine tanker har derfor i denne uge, været tæt beskæftiget i gymnastikken, og i forskellige spændende arbejdsopgaver, som jeg er igang med…. Og det her med, at udforske lidt i Instagram, og åbne lidt mere op for mig, personen bag, er noget af det, jeg tror jeg gerne vil…… Og det handler udelukkende om, at jeg føler mig tryg her, jeg føler mine indlæg og billeder bliver godt modtaget, og når man har det sådan, så føles det også helt okay at dele…..

Tusind tak fordi I er her…. Og nu får jeg to svedige springende børn ind af døren…

Smuk aften til jer alle

Billederne af pigerne er iøvrigt taget af Mikkel Teist Jensen, da han pt arbejder på en video for Funtrax.

 • Reply
  Frederikke
  22. august 2019 at 22:23

  Tillykke til dine to seje tøser! Som tidligere landsholdstumbler må jeg bare sige, at de to tøser er heldige med to forældre der bakker op og interessere sig for deres verden. Som du selv skriver, så lærer man utrolig meget af at leve i den verden med hård konkurrence, præstationer, optur og nederlag. Det er ikke en dans på roser, men det er livet jo heller ikke, og allerede der lærer man en vigtig fakta. Heldigvis opvejer det gode altid det mindre gode, og jeg har aldrig fortrudt er sekund af min tid op banen, selvom det har betyder dage med både glædestårer og det modsatte. Og det gode ved børn er, at de ikke tænker på konsekvenser, men kun på at gøre det som de elsker og gør dem glade, og hvor fantastisk er det ikke lige; forhåbentlig bliver de ved med at leve efter det. Jeg glæder mig til at følge dem og deres gymnastikkarriere, hvor end den fører dem
  hen. Kh en ‘pensioneret’ powertumbler.

  • Reply
   Mortilmernee
   24. august 2019 at 8:19

   Kære Frederikke

   Sikke en dejlig kommentar at læse…. fra en vaskeægte gymnastik/tumbler entusiast…… Jeg er fuldstændig enig i alt hvad du beskriver, og vi elsker at være med hele vejen….

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar