Hverdag MIG Mine piger sponsorerede indlæg

Opbyg det bedste “forsvar” til den kommende sæson.

12. september 2019

Reklame for KIDS ZOO

Efteråret er sat ind…. Og det betyder, at forkølelse, hoste og feber står i kø for at indtage kroppen…. Det er som om, det på en eller anden vis, altid kommer bag på mig, at NU er det her…. Jeg nævnte det godt for nyligt, at jeg sådan rent humør mæssigt ikke helt har fattet årstiderne skifte, men på helbreddet, der har vi i særdeleshed fattet det.

Særligt Merle har allerede været nedlagt af virkelig meget snot og hoste, jeg har endda haft hende hjemme en dag i den her uge…. Heldigvis en dag hvor hun ikke skulle til gymnastik, der skal VIRKELIG meget til, før hun selv føler sig for syg til at deltage i det. Men jeg er nu af den overbevisning, hvis man ikke har været i skole, så kan man altså heller ikke komme til gymnastik…. Så heldigt for hende, at vi trak pleje kortet på en tirsdag, hvor der ikke er træning 🙂

Men i forhold til at passe lidt på deres kroppe, som jo virkelig arbejder meget i ugens løb, og set i forhold til, at børn jo ikke altid er opmærksom på, at hov, nu skinner solen altså ikke lige 25 grader mere, “jeg må hellere få en trøje på” – så har vi altså valgt at sætte alle sejl ind, for at få dækket dem godt ind på vitamin fronten.

Vi har 2 børn, der IKKE er fan af det der med at sluge piller, så det har derfor nogen gange været lidt af en udfordring at få vitaminer i dem, og de der tygge tabletter, dem er de heller ikke super fan af, med mindre de virkelig har en go smag….

De har kigget misundeligt på mig, når jeg hver morgen indtager mine Beauty Bear vitaminer til håret “ej mor, det er snyd du spiser slik til morgenmad”….. Så I kan nok forestille jer, at damerne var glade, da jeg præsenterede KIDS ZOO vitaminerne for dem.

Kids Zoo vitaminer er bare en sjovere og nemmere måde at spise vitaminer på. De er 100% naturlige, ingen konserveringsmidler, kun naturlig farve og smag fra frugt. Altså et kvalitetsprodukt med de rigtige og naturlige vitamin kilder i de bedste kombinationer, som sørger for den mest optimale effekt i de mængder der er godt for børnene.

Og så kan man sagtens kombinere flere af dem på samme tid.

Så nu føler jeg i hvert fald, at vi har gjort os bedre røstet mod den kommende sæson. For det første, så håber jeg, at de her vitaminer, som vi lige er startet op på, kan hjælpe med at bygge særligt Merles immunforsvar op igen, og lige ledes styrke Neels, så hun ikke ryger ned bagefter. Og for det andet, så er jeg bare rigtig tryg ved, at jeg ved de er startet dagen med et godt skud af gode sager til kroppen.

Selvfølgelig kan vi nok ikke undgå en efterårssnue i ny og næ…. Det ved jeg godt. Men når vi har to børn, der virkelig bruger kroppen meget, og som også efterhånden har en del af se til i skolen, så synes jeg det er vigtigt, at bygge deres krop op på aller bedste vis, og det de så ikke måtte få dækket ind via kosten, det kan KIDS ZOO vitaminerne dermed hjælpe os med.

Så kære smukke, gyldne, våde og blæsende efterår….. Du kan bare komme an…. VI ER KLAR……

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar